Trützschler Ürün Gamını Genişletti

Nonwoven ve iplik endüstrisinin önemli oyuncularından Trützschler, Swisstex Winterhur AG’den BCF ve endüstriyel iplik bölümünü satın aldı.

  22 Mart 2013 00:09 Cuma
Trützschler Ürün Gamını Genişletti

Nonwoven ve tekstil makinaları üretimi alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden olan Trützschler, halı ve endüstriyel iplik eğirme alanındaki üretim yapan Swisstex Winterhur AG’den BCF ve endüstriyel iplik bölümünü satın aldı. Trützschler, Swisstex Winterhur AG’nin personelini ve teknik çalışmalarını bünyesine katarak ürün gamını genişletmeyi hedefliyor. Daha önce Bastian Winder’in ürün yelpazesini satın alarak ara birimlerde yaşanan sıkıntıları çözmeye yönelik adımlar atan firma, yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Nonwoven ve endüstriyel iplikler konusunda uzun bir geçmişe sahip olan Trützschler, BCF iplik sistemlerinin geliştirilmesi, tasarımı ve inşasının yanı sıra, endüstriyel uygulamalara yönelik özel çözümler sunmaya hazırlanıyor. Firmanın müşteri odaklı çalışma yapısını güçlendirmek, yedek parça sorununu çözmek ve iplik eğirmede bir üst modelin yaratılması sürecini kolaylaştırmak için bu adımı attığı belirtiliyor.

Trützschler, Küresel Piyasanın Güçlü Oyuncusu

Trützschler Nonwoven, teknik tekstiller konusunda öncü teknolojiler sunmaya devam ediyor. Firma tüm elyaf üretim alanlarını kapsayan çözümleri ile dinamik yapısını gözler önüne seriyor. Her alanda yaptığı yenilikler ile dikkat çeken firma, hidro entaglement, Fleissner Aquajet, Fleissner kurutma makinesi, kimyasal veya termal yapıştırma teknikleri ve iğneleme gibi uygulamalar için doğru çözümler sunan bir yapıda bulunuyor. Çin, Hindistan, Brezilya ve ABD gibi pazarlarda etkin satış faaliyetleri olan firmanın Türkiye, Özbekistan, Meksika, İtalya ve İspanya hizmet bölgelerinde sağlanan dünya çapında birçok müşteri odaklı hizmet olanakları yer alıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.