Trützschler, TC 11 Tarak Makinesini Yeniledi

Tekstil teknolojilerinde farklı segmentleri kapsayan teknolojilerin üreticisi Trützschler, TC 11 ile üretkenliği yüzde 40’a kadar arttırabiliyor

  06 Temmuz 2015 09:08 Pazartesi
Trützschler, TC 11 Tarak Makinesini Yeniledi

İplik hazırlık, nonwoven ve tarak makinelerinin güçlü üreticisi Trützschler, yenilediği TC 11 Tarak makinesi ile üretim maliyetlerini minimuma indiriyor. Üretkenliği yüzde 30-40 oranında arttıran TC 11, hem daha büyük tarama alanına hem de yüksek dereceli bir doğruluk derecesine sahip.

Yapılan geliştirme ile enerji tüketim maliyetinin yüzde 20 azaltıldığı TC 11’de kullanılan taraklar sayesinde bina ve filtre sistemi için yapılan yatırım maliyetleri düşerken, daha az tarakla daha yüksek üretim yapılıp, tarakların değiştirilmesi ile aynı alanda tarama kapasitesinin yükseltilebiliyor.

Isı Değişimleri Minimuma İndirgenmiş

Kompakt filtre sisteminin kullanıldığı TC 11’de makinenin şasisi doğrudan tamburu taşıdığı için, ön açma silindirleri ve dofer üretimi arttırmak için sabitlenmiş. Bu sayede ısının neden olduğu ayar değişiklikleri böylece azaltılarak, T-Con sistemi ile entegre edildiği TC 11’de, kullanılan MAGNOTOP sistemi sayesinde neps miktarının minimum seviyede oluşması sağlanmış.

Sentetik elyafların da işlenebildiği TC 11’de  özel garnitürlerle donatılmış ve çapı büyütülmüş iğneli brizörü sayesinde iplik ve kumaş üretim sürecinde kaliteyi düşüren elyaf içindeki yabancı maddelerin temizlenmesi işlemi kolaylaştırılmış.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.