Trützschler T-BLEND, Garanti Edilmiş Doğru Karışım

T-BLEND ile elyaf karıştırma söz konusu olduğunda Trützschler, harmanlama doğruluğuna ve tekrarlanabilirliğe güveniyor.

  17 Temmuz 2017 01:00 Pazartesi
Trützschler T-BLEND, Garanti Edilmiş Doğru Karışım

Kendi kendine izleyen sistem, farklı uzunluk, incelik ve renkteki doğal ve suni elyafların karıştırılmasında esnek uygulama ile kendini ispatlıyor.

Yeni Tartma Teknolojisi ile Yüksek Üretim

Trützschler’in önceki elyaf besleme sistemleriyle kıyaslandığında yeni elyaf karıştırma sisteminin hazne hacmi iki katına çıkarıldı.  Besleme (Doldurma süreci) otomatik olarak optimize edilirken tartma işlemi ise titreşimsiz üç noktalı süspansiyon sayesinde daha hızlı yapılmaktadır. Bu kombinasyonların hepsi, birim zaman başına artan tartma ve boşaltma başına daha fazla hacim sağlıyor. Doğal olarak, değerlendirilen bilgiler aynı zamanda üst düzey Veri Yönetim Sistemi T-DATA’ya da sunuluyor.

Mükemmel Dozlama – Tekrar Edilebilir ve Düzenli Şekilde İzlenir

Karışım oranına uyulmasını sağlamak için, uygun kabul edilen tek teknoloji, her bir bileşeni tam olarak ölçen teknolojilerdir. Bu nedenle, Trützschler’in yeni elyaf karıştırma sistemi T-BLEND de tartma prensibine dayanıyor.

T-BLEND, münferit bileşenlerin kesin dozajına ve ikinci adımda homojen bir malzeme karışımına olanak tanır. Böylelikle uzun süreler boyunca ve/veya bir parti içinde karıştırma oranlarına tam uyum sağlanır. Sonuç, her zaman harmanlama bileşenlerinin mükemmel karıştırma oranlarıdır. Bu, açılma derecesi veya çevre atmosferindeki sapmalardan dolayı kaçınılmaz olan hacim ölçümünde olduğu gibi kademeli sapmayı ortadan kaldırır. BLENDCONTROL her bir münferit boşaltımı izler ve herhangi bir sapmayı otomatik ve sürekli olarak düzeltir.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.