Trützschler Entegre Cer IDF ile Başarı Hikayesi

Trützschler'in Entegre Cer Makinesi IDF 2'nin piyasaya sürülmesi ile rotor eğirmede daha fazla ekonomiklik sağlıyor.

  18 Ekim 2017 01:00 Çarşamba
Trützschler Entegre Cer IDF ile Başarı Hikayesi

Trützschler 'in Entegre Cer Makinesi IDF 2 rotor iplikçilikte büyük maliyet avantajı yaratıyor. Para kazanmak için, proses sürecini kısaltmakta daha kolay bir yol yoktur. Gerekli olmayan makineler yatırım ve işletme masrafı da gerektirmez. Bu, rotor iplikçiliğinde cer makineleri için geçerlidir. Modern rotor eğirmede, geleneksel cer makineleri gerekli değildir.

Entegre Cer IDF ile bağlantılı olarak, binlerce Trützschler tarağı, rotor eğirme için yüksek kaliteli şeritleri başarıyla üretiyor. Kalite ve ekonomik verimlilik açısından avantajlar iyi biliniyor. Bunlar arasında;

* Gelişmiş iplik ve ürün kalitesi,

* Rotor eğirme makinelerinin geliştirilmiş çalışma prensibi,

* Önemli ölçüde azaltılmış alan gereksinimi,

* Enerji maliyetinden tasarruf,

* Daha az kova ve azaltılmış personel ihtiyacı bulunuyor.

İkinci nesil çözüm IDF 2’nin pazara sürülmesi, uygulama alanını genişletti. İlk nesil öncelikle kaba ve orta ipliklerde kullanılmıştı, İkinci nesil olan IDF 2 ise ince rotor ipliklerini başarıyla kapsıyor. Entegre Cer IDF 2, rotor iplikçiliğinde cer makinelerini gereksiz hale getiriyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.