Toplam Kontaminasyon Kontrolünde Yeni Dönem

USTER, JOSSI VISION SHIELD ve USTER® QUANTUM 3 kombinasyonu iplikhanelerin mümkün olduğunca az telef oluşturarak yüksek düzeyde yabancı madde tespiti yapmasını sağlıyor.

  24 Ekim 2016 09:00 Pazartesi
Toplam Kontaminasyon Kontrolünde Yeni Dönem

İplik üreticileri, iplikte kontaminasyon (yabancı maddelerin karışması-kirlenme)düzeyini gittikçe daha fazla kontrol etmeye çalışıyor. İplik test cihazlarının uzman üreticisi USTER®, JOSSI VISION SHIELD ve USTER® QUANTUM 3’ü birleştirerek total kontaminasyon kontrolünde yeni bir çığır açıyor.

USTER, iki yeni teknolojiyi birleştirerek eksiksiz kontaminasyon kontrolünde önemli bir özelliği öne çıkarıyor. Harman hallaç dairesindeki küçük temizleyicinin hemen ardında bulunan USTER® JOSSI VISION SHIELD, hazırlık aşamasında yabancı maddeleri dışarı atıyor. Eğirme sonrasında ise USTER® QUANTUM 3 iplik temizleyicileri, müşterilerin kalite gereksinimlerini karşılamak için uygun yabancı madde temizleme ayarını sağlayarak, bobinleme işlemi boyunca çalışıyor. Eksiksiz kontaminasyon kontrolü eğiricilerin, fabrikaların kendi üretim hedeflerini yönetirken belirli iplik spesifikasyonlarının ise karşılamasını sağlıyor. Elyaf hazırlama ve iplik temizlemeye yönelik kontaminasyon tespit etme sistemlerinin arkasında yatan teknoloji, doğal ya da sentetik her türlü yabancı maddeyi işleme alabiliyor. Beyaz polipropilen (PP) dahil olmak üzere iplik üzerindeki her türlü maddeyi tespit edebilen USTER® JOSSI VISION SHIELD ve USTER® QUANTUM 3 komnbinasyonu, maksimum kontaminasyon tespit etme oranı sağlıyor.

Çifte Güvenlik ve Dengeli Üretim

Total kontaminasyon kontrolü, iplik üretiminin hem başlangıcı hem sonunda istenmeyen malzemelerin kontrolü için iki kat güvenlik sağlayan bir yöntemdir.  USTER bu alanda yalnızca USTER® JOSSI VISION SHIELD ve USTER® QUANTUM’un eşsiz kombinasyonu bu güvenliği sağlayabildiğini teyid ediyor. USTER bu yenilikleri ile elyaf üreticilerinin, müşterilerine üretim sürecinde doğru kaliteyi sağlamanın yanı sıra ,üretim verimini optimize etmesi için elyaf temizlemede telefi ve bobinleme işlemindeki kesmeleri dengelemesine olanak sağlıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.