TCO 12 ile Penye Makinesinde Kalite Yönetimi

Toyota- Trützschler işbirliği ile geliştirilen TCO 12 penye makinesi, en yüksek performansta bile aynı kalan bir kalite sunuyor.

  05 Mayıs 2017 01:05 Cuma
TCO 12 ile Penye Makinesinde Kalite Yönetimi

Toyota-Trützschler Penye makinesi TCO 12, entegre edilmiş regülasyon sisteme sahip tek penye makinesi olarak öne çıkıyor. Bu durum Çoklu Tahrik Sistemi ile mümkün kılınmaktadır. Taranmış şeritler sürekli olarak gözetim altında tutulur ve çekim ünitesinde yer alan ana çekim alanında gereken uyarlamanın gerçekleşmesini sağlar. Böylelikle, şerit numarasında sapmalara neden olan vatka ağırlığındaki farklılıklar bertaraf edilmiş olur.

TCO 12-Kalite Gözetim Sistemine Sahip Tek Penye Makinesi

Regülasyon sisteminin kalite sensörü, bir sinyal göndererek şerit düzgünlüğünün sürekli  gözetim altında tutulmasını sağlar. Kalite verileri grafik ve spectrogram olarak büyük dokunmatik erkan üzerinde görüntülenir.

Otomatik Şerit Birleştirme Optimizasyon Sistemi

Doğru ayarda şerit birleştirme meşakkatli, zaman alan, teknik bilgi ve laboratuvar testleri gerektiren bir işlemdir. Toyota-Trützschler Penye Makinesi TCO 12 ile sadece bir düğmeye basmak yeterli. Makine otomatik olarak ayarlanan değer çevresindeki alanı kontrol eder ve şerit kalitesini değerlendirir. Bu tam otomatik işlem ile sadece birkaç dakika içerisinde makine mümkün olan en iyi şerit düzgünlüğü ayarını bulur ve hatasız bir spektogram elde ettiğini bildirir.

TC 12 ve T-DATA

Trützschler’in T-DATA sistemine bağlı olan makineler bilgileri otomatik olarak izleme sistemine gönderir. TCO 12 ile de tüm kalite verilerini üst düzey veri izleme ve yönetim sistemi T-DATA'ya iletmek mümkündür.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.