SUESSEN Yüksek Performanslı Ürünleriyle KTM 2016’da

Kompakt ring iplik eğirme ve rotor iplik eğirme teknolojilerinde önemli yeniliklere imza atan SUESSEN, yeni ürün gamını KTM 2016’da sergileyecek.

  29 Mart 2016 09:00 Salı
SUESSEN Yüksek Performanslı Ürünleriyle KTM 2016’da

Kompakt ring iplik eğirme ve rotor iplik eğirme teknolojileri alanında sunduğu ürün gamı ile pazarda adından başarıyla söz ettiren SUESSEN, ürünleri ile sağladığı üstün performansı KTM 2016’da sergileyecek. SUESSEN, KTM 2016 boyunca, Türkiye temsilcisi TEMAS ile Stand C1’de yer alacak.

SUESSEN, 1920’de kuruluşundan bu yana yenilikleri ile eğirme sektörüne büyük değer sağlıyor. “Piyasa odaklı çözümler” sloganı ile ürünlerini tanıtan SUESSEN, ring ve rotor eğirme elyaf oluşturma süreci dahilinde doğal ve yapay elyafların işlenmesi ve üretilmesi alanındaki yetkinliklerini sergilemeye devam ediyor.

Ar&Ge üzerine ciddi yatırımlar yapan ve uygulamalı araştırmaları ise doğrudan müşterilerin fabrikalarında yürüten SUESSEN; özellikle evrensel uygulanabilirlik, gelişmiş iplik kalitesi, uzun hizmet ömrü, azaltılmış bakım maliyeti ve kanıtlanmış güvenirlik konularına odaklanıyor.

Ring Eğirme Alanında Dünyada En Çok Talep Gören Ürünler

Ring eğirme alanında önemli yenilikleri sektöre sunan SUESSEN’in KTM 2016’da sergileyeceği ürün gamını ise yeni bileşenlere sahip EliTe®CompactSet Advanced, EliTop Advanced EliSpring®li olarak ve HP-GX 3010RPT Top Weighting Arm oluşturuyor. SUESSEN’in EliTe®Compact Set’i dünyada en çok talep gören kompakt eğirme sistemi olarak öne çıkıyor. Yeni bileşenlere ve cihazlara sahip EliTe®CompactSet Advanced ise müşteriler için sistemi daha çekici ve piyasada daha rekabetçi hale getiriyor. ‘RPT’ sürümündeki ünlü SUESSEN HP-GX 3010 Top Tartım Kolu ise ring eğirme makinelerinde mevcut üst silindir ekipmanını yeniden kullanan pnomatik üst kol sistemlerinin yerini alıyor.

Yeni Open-End Rotor Eğirme Sistemleri

SUESSEN, Open-End Rotor Eğirme Sistemleri alanında ise ProFiL®Rotors, ProFiL®Pads, TorqueStop, SOLIDRING, Fibre Channel  gibi SUESSEN Premium Parts Eğirme Bileşenleri ile donatılmış Modernizasyon Spinbox SQ’sunu sergileyecek.

Aynı zamanda yeni ürün gamı PS7 TwinDisc ve TwistTrap Navel ürünlerini de tanıtacak olan SUESSEN, geliştirdiği bu ürünler ile enerji tüketimi ve üretim artışı konusunda ciddi avantajlar sağlıyor.

PS7 TwinDisc ‒ Power Saving 7 mm ‒ diskin eni daha küçük olduğundan rotor şaft ile daha küçük temas alanı sağlıyor.  Bu sayede enerji tüketiminin ciddi ölçüde azalmasını garantiliyor. TwistTrap Navel ise Ne 18 ile Ne 40 aralığında pamuklu örme ipliği eğirildiğinde en yüksek eğirme gerginliğinde ilave sahte büküm (rotor dahilinde) yaratıyor. Rotor hızını artırmaksızın büküm katlayıcısını azaltarak yüzde 5 ile 10 arasında üretim artışı sağlıyor. SUESSEN, aynı zamanda Premium Parts ile Trash Channel, Carbon Fibre Rod, SRK to SRZ Modernization, Package Cradle Shock Absorber gibi modernizasyon paketlerini de sunuyor.

SUESSEN, yeni teknolojilerini yakından tanımak isteyen ziyaretçilerini KTM 2016’da Stand C1’de bekliyor.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.