Suessen Yenilikleri İle Yüksek Verim, Düşük Maliyet

Suessen, ITME’de sergilediği yenilikler ile optimum iplik kalitesi ve yüksek verimi amaçlarken aynı zamanda maliyetler azaltmayı hedefliyor.

  01 Aralık 2016 10:00 Perşembe
Suessen Yenilikleri İle Yüksek Verim, Düşük Maliyet

Kompakt ring iplik eğirme ve rotor iplik eğirme teknolojilerinin önemli üreticisi Suessen, optimum iplik kalitesi ve yüksek verim sağlayan yenilikleri India ITME’de sergiledi.

Ring eğirmede vurgulanan ürünlerden biri, neredeyse tüm ring eğirme makinelerine kurulabilecek olan kompakt eğirme sistemi EliTe®CompactSet. Sistem, daha iyi iplik kalitesi ve verim artışına yol açan çeşitli yenilikler içeriyor.

EliTe®CompactSet, ring eğirme makinelerinde kompakt iki tabakalı ipliğin üretimini mümkün kılan opsiyonel EliTwist® ile donatılabilir. EliTwist® iki katmanlı özlü ipliklerin eğrilmesi için uygundur. Suessen rotor eğirme makineleri için de çeşitli yeni premium parçalar sundu. Yeni TwistTrap Navel, patentli kıvrım tutma elemanına sahip modifiye edilmiş bir naveldir. Tüm SpinBoxes türlerine uygulanabilen navel, daha iyi eğirme stabilitesine yol açan ilave sahte bir kıvrım sağlar. Olası kıvrım düşüşü sayesinde üretim yüzde 10 ile 15 arasında artar. Diğer bir yeni premium parça ise PS7 TwinDisc. Diskin genişliği 10 mm’den 7 mm’ye azaltıldığından rotor şaftı ile disk arasında ciddi ölçüde daha az bükülme işi olmakta. Daha düşük enerji tüketimi nedeniyle bu yenilikçi bileşenin maliyetleri geri ödeme süreci de oldukça kısalıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.