Suessen Nisan Ayını Fuarlarda Geçirecek

İplik makinalarının birçok segmentinde imal ettiği makinaları ve aksesuarları ile marka olan Suessen’in, Nisan ayı programı oldukça yoğun olacak.

  22 Mart 2013 19:12 Cuma
Suessen Nisan Ayını Fuarlarda Geçirecek

Suessen, Vietnam Saigontex Hazır Giyim ve Aksesuarları Makine Fuarı’nda ürünlerini sergileyecek. Firma, 11-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte 2E salonu 2numaralı standta yer alacak. İplik makinaları için kompakt ekipmanlar geliştiren Suessen, 1920’den bu yana sektöre ‘elyaftan ipliği’ kadar birçok teknolojik yenilik sundu. Firma Vietnam Saigontex fuarında, İsviçreli Bracker, Graf ve Çek Cumhuriyeti merkezli Novibra ile güç birliği çerçevesinde aynı standta ürünlerini sergileyecek. Suessen aynı zamanda, 3 firma ile birlikte Premium Textile Components (PTC) isimli bağımsız bir yapılanma ile iplik teknolojileri üreticilerinin talep ettiği bütün komponentleri tedarik ediyor.

Kompakt ring iplik eğirme ve rotor iplik eğirme teknolojilerinde pazar lideri olarak tanımlanan Suessen, yeni yatırımlara ve AR-GE çalışmalarına verdiği önemle pazarda fark yaratıyor. Firma, makine üretim segmentini Rieter’e sattıktan sonra tamamiyle kompakt sistemler, çekim sistemleri, open-end iplik makinaları için yedek parça ve modifikasyon konularına odaklandı. Suessen’in geliştirdiği teknolojiler arasında; OERotor SpinBox’lar için TwinDisc’ler, Autocoro Rotor İplik Makinaları SE7-SE 10’lar için SE Serisi SpinBox’lar, ring iplik makinaları için HP-SpinSet’ler ve EliTe® Compact Spinning sistemleri öne çıkıyor. Suessen’in fuarda sergileyeceği ürünler arasında, yeni PINSpacer NT ile donatılmış ACP Kalite Paketi, EliTe®CompactSet V5,HP-GX Ağırlık Kolu ürünleri yer alıyor. Saigontex fuarında yer alan Suessen’in sloganı ise (Good - Better - Premium - Experience the difference), ‘İyi-Daha iyi-Premium ve Farkı Deneyimleyin’ olarak tanımlanıyor.

Elite® CompactSet Fuardaki Yerini Alacak

 

Kompakt iplik modernizasyonu adı verilen Elite® CompactSet, ring makinaları üzerinde hem tek kat (EliTe) hem de çift kompakt iplik (EliTwist) üretebilmesi nedeniyle sektörden büyük ilgi görüyor. Saigontex Fuarı’nda ring makinası üzerinde yer alacak olan Elite® CompactSet V5, HP-GX 3010 Top Weighting Arm, yeni PINSpacer NT ile donatılmış ACP Kalite Paketi ve EliVAC-CDS vakum sistemi ile birlikte sergilenecek. Bu sistemin avantajları arasında, kolay ve hızlı yükleme, kasnak-kayış-rulman ve dönen tahrik milleri yok, grup EliTube’ler için bireysel fan sistemi yok, yüzde 20’ye kadar daha az enerji tüketimi, daha az bakım-onarım ihtiyacı ve daha az yedek parça kullanımı yer alıyor.

Nisan Ayında İkinci Durak Endonezya

Suessen’in Nisan ayındaki ikinci durağı ise Jakarta olacak. 11. Endonezya Uluslararası Tekstil, Hazır Giyim Makine ve Aksesuar Fuarı (Indo Inter Tex), 18-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Jakarta, Kemayoran’da yapılacak. Fuarda ortakları ile yer alacak olan firma, ürünlerini A3 Salondaki 90 numaralı standta sergileyecek. Firmanın etkinlikte sunacağı ürünler arasında EliTe®CompactSet V5, HP-GX 3010 Ağırlık Kolu, yeni PINSpacer NT ile donatılmış ACP Kalite Paketi, New EliVAC-CDS vakum sistemi ve eğirme bileşenleri ve yedek parçaları yer alıyor. EliVAC-CDS vakum sisteminin merkezi emiş kanalı bilezikli eğirme makinesinin üstüne yerleştirilmiş bulunuyor. Yeni vakum sisteminin avantajları ise şöyle sıralanıyor; ‘kolay ve hızlı kurulum; döner eksantrik kam mil, kasnak, kayış ve rulman yok; EliTube grupları için ayrı ayrı fan yok; Ortalama % 20 daha az enerji tüketimi; daha az bakım ve yedek parça gereksinimi’.

 

Aktif Kızaklı PINSpacer NT’de ise, ana çekme alanında güçlendirilen interfiber friksiyonu sayesinde çekme süreci daha da geliştirildi. Optimize pin pozisyonu ve esnek öncü kısmı ile Aktif Kızak, yaygın olarak kullanılan bütün weighting arm’lara uygun yapıya sahip olmasının yanı sıra, en önemli iplik parametrelerinin değerlerini arttırıyor. Yeni CPS-COT Koruma Sistemi, yapay elyaf ring makinasında top rolların kullanım ömrünü uzatarak çekme ünitesinin bakım-onarım oranını düşürüyor. Bir apron delivery roller cot’un yıpranmasının önüne geçiyor. CPS-COT Koruma Sistemi sürekli ve eşit iplik kalitesini üreticilere uzun yıllar boyu garanti ediyor. Suessen ayrıca Autocoro Rotor Spining makinaları için yeni, spinning komponentleri ve yedek parçalar olan SOLIDRING S43 3.6 ve SpinBox SE 9 Performans Kit’ini Endonezya’da sergileyecek.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.