SSM Giudici’den Büyük Atak

SSM Giudici yirmi üç makinelik büyük bir siparişi sonuçlandırdı

  25 Kasım 2014 09:23 Salı
SSM Giudici’den Büyük Atak

İplik aktarma sistemlerinde dünyanın en önemli üreticisi olan SSM Schärer Schweiter Mettler, dünyanın büyük yüksek kaliteli poliamid iplik üreticilerinden biri ile yirmi üç makinelik büyük bir siparişi sonuçlandırdı. Yapılan anlaşmaya göre SSM Giudici, kaba iplikler için entegre elastomer açma cihazı TG30-AE otomatik yalancı-büküm tekstüre makinesi ve bir RG12-DTB otomatik yalancı-büküm tekstüre makinesi olan toplam yirmi TG30-otomatik ters büküm tekstüre makinesi sağlayacak.  Beş aşamada tedarik edilecek yirmi üç makine 2016’da çalışır durumda teslim edilecek.

SSM Giudici tarafından üretilen makineler ince ve orta sayım yalancı büküm dokunmuş polyamid ve polipropilen iplerin üretimi, düşük bakım maliyeti ile sonuçlanan bir tasarım ve kullanıcı dostu ve verimli çalışma sağlıyor. Ayrıca düşük bir makine profili için kanıtlanmış bir düz tekstüre bölgesini tüm bir tekstüre bölgesi ile birleştiren makineler önemli bir üretim avantajı da sağlıyor.

SSM DP5 T Digicone® Fastflex ™

Teslim edilecek makineler arasında yer alan SSM DP5 T Digicone® Fastflex ™ hava tekstüre makinesi, yüksek kalitede hava püskürtme dokuma ipliklerinin esnek üretimi için tasarlandı. DP5’te her türlü sürekli filamentli iplikler (PES, PA, PP, cam vb.); giyim, otomotiv, ev döşeme, dikiş iplikleri ve teknik iplikler gibi çok çeşitli uygulamalar için geniş bir ürün yelpazesinde işlenebiliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan SSM Giudici yetkilileri hızla büyüyen sentetik elyaf pazarının her geçen gün artan yüksek kaliteli işleme makinelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkarak geliştirdiği makinelerinin bu alandaki açığı kapatmak için çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.