Savio, Talep Gören Ürünlerini Çin’de Sergileyecek

İplik sektörüne yönelik sürekli gelişmeler sunan Savio, bobinleme segmentinde çığır açan yeniliklerini ITMA Asia+Citme 2016’da sergileyecek.

  05 Ekim 2016 09:00 Çarşamba
Savio, Talep Gören Ürünlerini Çin’de Sergileyecek

Müşteri beklentilerini karşılayan yeniliklerle iplik sektöründe farklılık yaratan Savio,  Çin’in Şangay kentinde düzenlenen ITMA Asia+Citme 2016 Fuarı’nda yeni EcoPulsarS otomatik bobin sarıcı, tambursuz Multicone teknolojisi ve geleneksel standart sarma platformunda etkisi kesin olarak kanıtlanmış ve çok satan POLAR Bobin Makinesi’ni tanıtacak.

Savio standında sergilenecek tüm makineler, en son teknolojiye sahip ve çok talep gören yenilikleri temsil edecek. Savio’nun sergileyeceği ürü gamı ise şöyle;

Eco PulsarS

ITMA Milano 2015’teki dünya prömiyerinden sonra müşterilerden büyük ilgi toplayan Eco PulsarS, Çin’de ilk kez sergilenecek. Yenilikçi platformuyla EcoPulsarS yüzde 30 oranında enerji verimliliği sağlarken iplik israfı, havalandırma maliyetleri & eğirme odası içindeki gürültüyü azaltır. Geliştirilen bobin makinesinin en önemli özelliklerinden biri her kafada bulunan bağımsız motorlar sayesinde,  emiş sisteminin makinenin ihtiyacına göre optimize edilmiş olmasıdır.

Multicone Teknolojisi

Savio’nun iplik rehberi teknolojisi Multicone (tambursuz), sarma sürecinde kolay ve hızlı, bobin oluşturmada ise esneklik elde etmeyi sağlayan en uygun çözümdür. Farklı üretim sonrası süreçleri, spesifik verimliliği optimize etmek için sarımlı bobin inşasında esneklik gerektirir. Özellikle boyama, çözgü, atkı, örme, çift bükme bobinleri geometri, uç şekilleri ve yoğunluk açısından farklı ve esnek bir bobin oluşumu gerektirir. “Multicone” sistemi bugün bobin oluşumundaki bu esnekliğe ulaşmak için en uygun çözümdür. Savio’nun elektronik kontrollü iplik rehberi; sarma açısı, travers vuruş, bobin tüpü üzerindeki konum ve bobin üzerindeki ip dağılımını belirlemeye izin verir. Tüm bunlar, tasarım ve bobin oluşumunu iyileştirir ve üretim sonrası işlemleri optimize ederek müşterilerin en iyi sonuçları elde etmesine olanak tanır.

Polar Sarma Makinesi

POLAR sarma makinesi, geleneksel standart sarma platformunda Savio’nun en çok satan ürünü. Bu ürün birçok dünya pazarında hala liderliğini koruyor. Tüm POLAR modelleri (manüel besleme, bağımsız otomatik besleme, otomatik bağlantılı besleme) mevcut en iyi teknolojiyi temsil etmektedir. Model, performansı artırmak için verimli ve güvenilir elektronik servo kontrollerinin kullanımına öncülük etmiştir.  Bu son teknoloji ürün, müşterilerin verimlilik artışı, azaltılmış enerji tüketimi, azaltılmış atık, en üst kalite iplik bobin üretimi gibi talepleri dikkate alınarak tasarlanmıştır.

Savio tarafından tanıtılacak olan tüm bu makineler, kullanıcı dostu olmasının yanı sıra,  ücretsiz bakım özelliği ile de öne çıkıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.