Savio Polar E Premium’u Tanıtacak

Savio ITMA Asia + CITME 2014 fuarında Polar/E Premium otomatik sarma makinesinin lansmanını yapacak.

  28 Mayıs 2014 09:00 Çarşamba
Savio Polar E Premium’u Tanıtacak

İplik makinelerinin güçlü üreticisi Savio, I. Uluslararası Tekstil Zirvesi (UTZ) ile eş zamanlı olarak Kahramanmaraş’ta tanıttığı yeni bobin makinesi Polar/E Premium’u, 16-20 Haziran tarihleri arasında Şanghay’da gerçekleştirilecek ITMA Asia + CITME 2014 ile ilk kez uluslararası bir etkinlikte sergilemeye hazırlanıyor.

Polar/E Premium, ring iplik makinesi tipi ne olursa olsun bütün iplik tesislerinin taleplerine yanıt verebiliyor.  Savio, Polar/E Premium ile otomasyonun genel olarak yaygınlaşmasına karşın tekstil ortamlarında manuel yönetilen süreçler sebebi ile bobinlerde otomatik taşımanın mümkün olmadığı durumlarda bu sorunu gideriyor.

Sürekli Performans

İplik makinesine bağlantılı link sistemli bobin makinelerinden elde edilen aynı performansı sağlamak için, bobin makinesinin maksimum seviyede otomasyonu sağlandığı Polar/E Premium’da iplik masuralarının bir makineden diğer makineye otomatik ve kesintisiz transferi masuranın iplik makinesinden bobin makinesine transfer sırasında hiçbir operatörün eli değmeyeceği veya kutulara doldurulmayacağı için bobindeki iplik kalitesi, orjinaline yakın kalmasını sağlıyor. Ayrıca bobin makinesinde yüksek verimlilik sağlayan Polar/E Premium, sanki tek bir makineymiş gibi işlem akışının kesintisiz ve konstant kalması sağlıyor.

Savio’nun standında öne çıkan diğer öne çıkan otomatik sarım makinesi Orion Super M. Yüksek iplik kalitesi, azaltılmış enerji tüketimi ve bakım maliyetlerinin düşük olması gibi özellikleriyle  Orion Super M, akıllı yedek hazırlama istasyonu ve iğ tanımlama sistemi ile donatılabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.