Savio, Eco PulsarS İle İlk Kez Hindistan’daydı

Savio, son teknoloji Eco PulsarS Bobin Sarma Makinesi’ni ITMA Milano’da gerçekleştirdiği lansman, Türkiye ve Çin’deki tanıtım turlarının ardından ilk kez Hint pazarına sundu.

  01 Aralık 2016 10:00 Perşembe
Savio, Eco PulsarS İle İlk Kez Hindistan’daydı

İplik sektörünü yenilikçi teknolojilerle buluşturan Savio,  Mumbai’de gerçekleştirilen India ITME Fuarı’nda hem sarma hem de bükme segmentlerindeki yenilikleri sergiledi.

ITME’de tamamı önemli teknolojik içeriğe sahip son yeniliklerini ve niş ürünleri sergileyen Savio, sürdürülebilir eko-çevre avantajına sahip Eco PulsarS bobin sarma makinesi ve son teknoloji Sirius TFO büküm makinesini tanıttı.

Eco PulsarS, iyileştirilmiş üretim performansı, yüksek kaliteli paketler ve en yüksek esneklik ile birlikte oda iklimlendirme de dahil olmak üzere sektörün enerji tasarrufu talebine yanıt veriyor. Tüm yeni özellikler ve tasarımın birleşmesi, makinenin her bir parçasının optimum düzeyde ve kısıtlama olmaksızın çalışabileceği bir ortam yaratıyor. Çıkrık ve bobin besleme sistemleri gerekli görülen emiş düzeyini bağımsız olarak ayarlıyor. Emme gerektiğinde başlatılırken kayıp olmadan kullanılır. Her biri işlem arızalarının genel düzeyde azaltılmasına katkıda bulunan yeni kontrollü kesme sistemi, iplik gerilim kontrol sistemi, atık toplama& ayırma sistemi ve yükseltilmiş splaysing çözümleri de Savio’nun sunduğu diğer önemli özellikler arasında yer alıyor.

SIRIUS TFO İşgücü ve Enerji Maliyetini Azaltıyor

SIRIUS TFO bükme makinesi ise, işgücü ve enerji maliyetini ciddi ölçüde azaltmaya çalışan müşterilerin taleplerine yanıt veriyor. Düşük yatırım maliyeti ve azaltılmış enerji tüketiminin yanı sıra müşteriler, bakım zamanı ve maliyetine de önem veriyor. Bu yeni model, yüksek yapısal standardizasyon, her iplik türü ve sayımı için hem besleme hem çıkrık boyutlarında çeşitlilik, operatör müdahalesini basitleştirmek ve bakım işgücünü azaltmak için elektronik çözümler sunuyor. Elektronik Tahrik Sistemi (ETS) versiyonu, ayarlamada tam esneklik açısından mekanik versiyondan farklı. Sirius ETS modeli, bağımsız inverter’ler ve motorlarla donatılmış ve bu, tüm işleme parametrelerinin makine bilgisayarıyla ayarlanmasına olanak tanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.