Saurer, Yenilikçilik ve Sürdürülebilirlik Felsefesini Tanıttı

Saurer Grup, ham maddeden ipliğe, elyaf işlemedeki yeni teknolojilerini ShanghaiTex 2017’de sergiledi.

  11 Aralık 2017 01:00 Pazartesi
Saurer, Yenilikçilik ve Sürdürülebilirlik Felsefesini Tanıttı

Saurer Grup’un E³ (üçlü artı değer) – yenilikçilik ve sürdürülebilirlik felsefesi net bir müşteri odağıyla geliştirilmiştir. En üst düzeyde verimlilik, maksimum ham madde kullanımı ve mükemmel iplik özellikleri bugünün tekstil üreticileri için kilit öneme sahip başarı faktörleri olarak öne çıkıyor. Saurer, tüm bu özellikleri ürünlerine yansıtıyor.

Saurer ; Schlafhorst, Zinser, Allma, Volkmann, Saurer Embroidery  gibi makine markaları ve Accotex, Daytex, Fibrevision, Temco, Texparts gibi diğer markaları ile  ShanghaiTex 2017’de yer aldı.

Saurer Schlafhorst ve Zinser

Zinser’den standart iplik üretiminde yeni bir verimlilik düzeyi sağlayan ring iplik eğirme makineleri.

2.016 iğlik uzunlukla Zinser 72 ring iplik eğirme makinesi, 2.000 bariyerini aşıyor ve iplik üretiminde verimlilik için yeni standartlar belirliyor. Yeni çift taraflı TwinSuction emiş sistemi, sensör kontrollü OptiSuction pnömofil emiş sistemi ile birleştiğinde enerji tasarrufu sağlıyor.

ZinserImpact 72 kompakt ring eğirme makinesi, kendi kendini temizleyen Impact FX birimi ile donatılmıştır ve üst düzey verimlilik ile optimum ham madde kullanımını garanti eder. Zinser ring iplik eğirme makineleri kanıtlanmış ve beğenilen son teknolojileri sayesinde maksimize edilmiş üretim, sabit iplik kalitesi, farklı otomasyon seçenekleri ve mükemmel verimlilik sağlar.

Schlafhorst’ta Rotor İplik Eğirme, Sürdürülebilir ve Gelecek Odaklı

Bireysel iplik eğirme üniteleri teknolojisini kullanan tam otomatik Autocoro 9, verimlilik, randıman ve kalite için yeni standartlar belirliyor. Benzersiz rotor hızları, makine uzunlukları ve çıkış hızları, eğirme maliyeti ile enerji tüketimini iki basamaklı yüzde değeriyle ciddi ölçüde azaltıyor.

Akıllı otomatik süreçler ve yalın bakım, bakım maliyetlerini azaltır. Bu durum kullanım kolaylığını artırır ve personel maliyetini azaltır. Bununla birlikte Autocoro 9, tüm ham maddelerle ve tüm çalışma koşullarında sürekli yüksek performans elde etmiştir. Esneklik ve otomasyon Autocoro 9’u geleceğin üretim platformuna dönüştürüyor.

Yeni yarı-otomatik BD 7 makinesi ise 320 mm ye kadar tüm bobin çaplarında Autocoro kalitesinde etkileyici bobinler üreterek kendi serisinde çok başarılı bir performans sunuyor. BD 7, eğirme maliyetlerini azaltır ve optimize edilmiş, azaltılmış enerji tüketimi, tüm uzunluklarda yüksek çıkış hızları ve iyileştirilmiş alan kullanımıyla verimi artırır.

Schlafhorst’tan Bobin Makineleri: Bobinleme Verimliliği İçin Referans Noktası

Teslim edilmiş 2.5 milyon Autoconer bobin sarım ünitesi -  sektördeki bu benzersiz rekor net bir mesaj gönderiyor: ‘Autoconer 50 yıldan fazla süredir bobinleme verimliliğinin bir diğer adıdır.’

E3’e sahip Autoconer 6; enerji, ekonomi ve ergonomi konusunda yeniden standartları belirliyor. Ek olarak , kaliteli bobinleri ve öncü otomasyon çözümleriyle Autoconer, hem sarım hem de üretim sonrası aşamalarda ölçülebilir faydalar sunuyor. LaunchControl, SmartCycle, SmartJet veya Eco-Drum-Drive sistemi gibi yenilikler ve akıllı sensör teknolojisi, akıllı süreç kontrolü ve oto kalibrasyon fonksiyonları tekstil uygulamalarındaki değerini ortaya koyuyor.

SUN-SERVICE UNLIMITED

Yenilikçi ‘SUN-SERVICE UNLIMITED’ hizmet konseptiyle Schlafhorst ve Zinser, müşterilerine günlük işlemlerinde diğer imalatçılarla kıyaslanamaz bir destek sunuyor. 20 servis istasyonu ve 3 teknoloji merkezinde 500’den fazla servis personeli, verimlilik, kalite artışları ve enerji tasarrufu konularında tüm dünyadaki müşterilere tavsiyelerde bulunuyor.

Akıllı yaşam döngüsü yönetimi, servis uzmanlarının koruyucu bakımla müşterilere proaktif bir şekilde destek olması anlamına geliyor. Akıllı güncellemeler ve yükseltmeler, yeni teknik özelliklerin mevcut makinelere entegrasyonu için çözümler sunar. E-ticaret platformu SECOS 2.0, orijinal yedek parçaların teslimatında minimum yanıt sürelerini garanti eder. Schlafhorst, Sun-Plan’da tekstil endüstrisinde benzersiz bir hizmet anlayışı geliştiriyor; sabit fiyata bireysel hizmet.

Saurer Allma Volkmann

Allma Volkmann-  Saurer E3 teknolojisi ile yeni kıstaslar belirler.

Allma ve Volkmann, büküm ve kablolama makinelerinin dünya lideri imalatçılarındandır ve kesik elyaf iplikler için yüksek performanslı çift büküm makinesi CompactTwister ve kaliteli kord bezi için doğrudan kablolama makinesi CableCorder CC4’u sergiledi. Her iki ürün de düşük enerji tüketimi, yüksek ekonomiklik ve makine verimliliğinin yanı sıra yüksek çalışma kolaylığı ile karakterizedir ve üçlü artı değerleri için Saurer E3 etiketine sahiptir.

Aynı zamanda ziyaretçiler, şirketlerin halı iplikleri, endüstriyel iplikler ve cam filament iplikleri gibi diğer segmentlerindeki yenilikçi ürün ve çözümleri hakkında da bilgilendirildiler.

Saurer Embroidery

Saurer Embroidery, mekikli nakışta referans. Saurer Embroidery, verimlilik artışı ve 700 devir/dk’ya  ulaşan nakış hızıyla etki yaratan son teknoloji yenilikçi nakış sistemi Epoca 7’yi sundu. ‘Pro’ versiyonun benzersiz ayar seçenekleri ve iğne tarafında münferit şekilde kontrol edilen bir iplik kılavuzu, iplik iletimi gibi yeni teknolojiler içermektedir. Yeniden yaratılan nakış teknolojisi, geleceğin piyasa taleplerini yerine getirir. Yeni iplik görüntüleme ve yeni iplik kesimi, üst kalite nakışların sorunsuz bir şekilde üretimini garanti eder.

Epoca 7,  üçlü artı değer için E³ etiketine sahiptir: Maksimum verim ve hız, premium nakış kalitesi ve teknoloji, tam güvenirlik.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.