Saurer ITMA Asia +CITME 2014’e Hazır

Saurer, ITMA Asia +CITME 2014’e (e)konomi, (e)nerji ve (e)rgonominin baş harflerinden yola çıkarak hazırladığı 3E etiketi ile damgasını vuracak.

  16 Mayıs 2014 08:05 Cuma
Saurer  ITMA Asia +CITME 2014’e Hazır

Haziran ayında düzenlenecek olan ITMA Asia + CITME 2014’te, yüksek verimli çift büküm ve direkt kablolama sistemleri üreticisi Saurer son gelişmelerini tanıtacak. Firma 16-20 Haziran tarihleri arasında Şanghay’da gerçekleştirilecek olan fuara (e)konomi, (e)nerji  ve (e)rgonominin baş harflerinden yola çıkarak hazırladığı 3E etiketi ile damgasını vuracak. 3E etiketi ile ürettiği makinelerde maksimum enerji verimliliği, ergonomik kullanım ve ekonomiklik sunan Saurer, ITMA Asia + CITME 2014’te BD 448, Autoconer X5, FlowShare FX, Speedster FX, PreciFX, Autotense FX, Ecopack FX, Propack FX and Variopack FX, ZinserImpact 72 ve Allma CC4’teki yenilikleri tanıtacak.

Saurer’in fuarda sergilenecek olan makineler arasında olan Allma CC4, sağladığı yüzde 50 enerji tasarrufu ile, lastik kordunu alanında öne çıkıyor. Geliştirilmiş yapısı sayesinde yüzde 50 daha az iplik kopuşu, yüzde 50 daha düşük ısınma yükü ve daha düşük gürültü seviyelerinin yakalanıyor.

Saurer’in fuarda sergileyeceği bir başka makine ise sınıfında en önemli teknolojilerden birisi olan BD 448. Bu makine ile personel maliyetinde yüzde 15 oranında tasarruf sağlanıyor. Maksimum on dakika içinde en üst noktada çalışma hızına ulaşmayı garanti eden BD 448, önceki versiyonlarına göre yüzde 25 daha fazla enerji tasarrufu sağlarken, Ne 1 numarasına kadar olan kalın iplikler dahil olmak üzere yüksek verimlilikte iplik eğirme işlemi yapma imkanı veriyor. ZinserImpact 72, Zinser CoWeMat otomatik takım değiştirici ile birlikte sunuluyor. Bu sayede ZinserImpact 72 büküm maliyetlerinde yüzde 35 azalma sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.