Rosink, SZ1 Makinaları için Özel Mekanizma Geliştirdi

Rosink, tekstüre nip silindirleri ile sorunsuz bir şekilde çalışan SZ1 zımparalama makinelerinde kullanılmak üzere üretilen yeni özel tutma mekanizmasını tanıttı.

  04 Aralık 2013 22:03 Çarşamba
Rosink, SZ1 Makinaları için Özel Mekanizma Geliştirdi

Rosink, 10 yıl önce Çin’in Jaingsu eyaletinde Suzhou’daki Saurer Grubu tesislerinde tam otamatik kaplama taşlama modeli olan SZ1 HA makinalarının kurulumunu gerçekleştirdi. SZ1 zımparalama makinalarında kullanılmak üzere üretilen özel bir tutma mekanizmasının tanıtımı yapıldı.

Yeni tutma mekanızması, Rosink’in uzun vadeli iş partneri olan Almanya Münster’de bulanan Saurer Components tarafından satın alınan, çok fonksiyonlu yarı otomatik SZ1 HA zımparalama makinasında kullanılan tutma mekanizmasıyla bir arada kullanılacak. Saurer Grup Accotex ve Texparts uzmanları ile Rosink arasındaki yakın işbirliği, Rosink zımparalama makinalarının daha geniş uygulama alanı bulmasını sağlayacak. Zımparalama makinasının kurulumu, evrensel hidrolik pres AZ11H ile birlikte Suzhou’daki Saurer tesisinde kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek.

Rosink, 1947'den beri tekstil endüstrisi için parçalar, bileşenler, makine montajları ve makineler üretiyor. Rosink’in Almanya’da geliştirerek tekstil endüstrisine sunduğu çok sayıda yeri ürün bulunuyor. Bunlardan biri de çok güçlü bir kaplama zımparalama makinası olan SZ1 A Twin. Bu makine ring eğirme makinelerinde üst silindir çiftlerinin tam otomatik olarak zımparalanmasını sağlıyor. Makinanın üretim kapasitesi saatte 500 üst silindir ve bu kapasite artırılabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.