Rimtex’ten İplik Eğrime İşletmelerine Yönelik Yeni Teknoloji

Rimtex, iplik eğirme işletmelerinin dayanıklılık ve direncini güçlendirmek için yeni teknolojiler sunmaya devam ediyor.

  30 Ekim 2020 07:35 Cuma
Rimtex’ten İplik Eğrime İşletmelerine Yönelik Yeni Teknoloji

Rimtex, yeniçağ şerit yönetimi ile dünyanın dört bir yanındaki iplik eğirme işletmelerinin değişen beklentilerini karşılama noktasında yol alıyor. İplik eğirme işletmelerinin dayanıklılık ve direncini güçlendirmek için verimlilik ve üretkenlik uygulamasını yeniden yaratıyor.

Şerit yönetiminde minimal hataların kaliteye dönük beklentileri ile birlikte, bu süreç zarfında iplik eğirme işletmeleri, karlılıkları üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olan malzeme kaybı ve hatalar noktasında ekstra reaksiyon göstermektedir.  Zorlu süreçte hem kalite hem de karlılık parametrelerinin ortak olarak ilerlemesi kritik bir önem teşkil etmektedir.

Bir kayıp yaşandığında, iplik eğirme işletmesinin karlılığı kümülatif değerde etkilenmektedir. Rimtex’ten İplik Eğrime İşletmesi'nin çalışma şeklini komple dönüştürücek ve iplik eğirme işletmesine kabul edilebilir yeni kapasite kazanımı sağlayacak Şerit Uzmanlığı sağlamanın ileri aşamalarına geldiğinin açıklaması yapıldı.

WIZCAN, Rimtex'in tescilli yazılımı WISE tarafından yönlendirilen IOT tabanlı bir akıllı şerit yönetim sistemi olmasıyla dikkat çekmektedir. Sistem iplik eğirme işletmesinin her teknik ölçüsüne tam olarak uyarlanabiliyor. Yüksek kalitede üretim arayışında olan iplik eğirme işletmeleri, iplik hazırlık sürecinin her aşamasında yönetim, idare ve kalite kontrol parametrelerinde uzman desteği de alabiliyorlar. WIZCAN’ın pandemi sonrası dönemde iplik eğirme işletmelerinin Yeni Dünya pazarının ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayacak önemli bir araç olması öngörülüyor. Yeni Nesil İplik Eğirme makinelerinin gereksinimlerine uygun olduğu belirtilen bu teknolojinin makinelere yüksek kalite ve optimum verimlilik sağlaması hedefiyle üretildi.

İplik eğirme işletmeleri ortaya çıkan yeni problemlerin çözümü için güçlü bir yanıt sistemine ihytiyaç duymaktadırlar. Hem değişken talep modelleri hem de belirsizlik yönetimi için, yeni üretim paradigmalarına adapte olabilen ve küresel pazarların değişen ihtiyaçlarını karşılayan bir çözüm olarak işletmelere sunulan bir çözüm olmasıyla dikkat çekmektedir.

Rimtex’ten Dört Ana İlke

Şirket, Post-COVID dönemi için dört ana ilke belirledi.

  • Akıllı çalışma
  • Artırılmış Çözümler
  • Esnek Üretim
  • Empati-Odaklı Süreç Yaratımı

Bu ilkelerin amacı ise akıllı süreçlerin entegrasyonunu hızlandırmak, mevcut ürün ve çözümlerin faydalarını artırmak için yeni çözümler geliştirmek, belirsiz koşullar altında, etkilenmemiş üretim, teslimat ve servis sağlamak için alternatif planlar oluşturarak çalışanların ve iş ortaklarının sağlığını ve refahını en üst öncelik olarak sağlayan sürdürülebilir sistemler oluşturmak olarak belirlendi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.