Rieter’den Çin Açılımı

İplik üretim teknolojilerinin lider markası Rieter, sektöre yenilikler getirmeye devam ediyor

  07 Ocak 2014 09:31 Salı
Rieter’den Çin Açılımı

İplikçilik alanında faaliyet gösteren, Jiangsu Piramit Tekstil Teknolojileri Şirketi, ürün kalitesini arttırarak, işgücü maliyetini azaltıp, üretim verimliliğini arttırmak için Rieter’in üstün teknoloji ile ürettiği R60 ve K45 iplik makinelerini tercih ederek, Com4® ring ipliği lisansına da sahip oldu.

Rieter makineleri ile üretilen Com4® ring ipliği, çeşitli kısa stapelli iplikler arasında standart özellikleri ile öne çıkıyor. Orijinalinin birkaç katı uzayan bu iplik çeşidi, gösterdiği sağlam direnç oranı ile farklı uygulamalarda kullanılabiliyor.

Rieter’le kalite ön plana çıkıyor

İplik bükümünün, bilezik üzerinde dönen küçük bir metal kopçanın dönüşü ile yapıldığı bu uygulamada hammadde ve karışımları geniş bir yelpazede eğrilebilen, Com4® ring’in tipik uygulamaları arasında elastik ve elastik olmayan iplikler gibi çeşitler, fantezi iplikler ve katlı bükümlü iplikler yer alıyor. Bu gibi özelliklerinden dolayı, direncin en önemli konu olduğu dokuma alanında en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor.

Daha az elyaf karışması ve bu sayede daha az ikinci kalite ürün, son ürünlerde daha az boncuklanma, daha az toz ve elyaf uçuntusu, iğnelerin daha az eskimesi ve aşınması avantajlarını getiren Rieter aynı zamanda lojistik çözümleri de sunuyor. SERVOtrail ile kompakt iplik makinelerindeki fitil bobinleri otomatik taşıma sistemi sayesinde aktarılarak iplik kalitesinde en az kayıp yaşanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.