Rieter Yenilikleri Çin Pazarı İle Buluştu

Rieter, suni ve sentetik kesikli elyafın işlenmesine yönelik çözümlerini ITMA Asia'da, müşterilerine tanıttı.

  04 Kasım 2016 09:00 Cuma
Rieter Yenilikleri Çin Pazarı İle Buluştu

Rieter,  suni ve sentetik elyafların büyük bir pazar payına sahip olduğu Çin'de düzenlenen ITMA Asia’da bu liflerin işlenmesine yönelik yeniliklerini sergiledi. Rieter standını ziyaret eden ITMA Asia ziyaretçileri; satış sonrası hizmetler, kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi ve iplikhanenin optimal kullanımı ile ilgili olarak da SPIDERweb hakkında geniş çaplı bilgi aldı.

Rieter'in gerçekleştirdiği sunumların odak noktasını bu liflerin işlenmesi ile ilgili yenilikler oluşturdu. Üç iş grubu; komple sistemler, eğirme hazırlık ve eğirme işlemleri ile ilgili olarak kendi ticari markaları olan Rieter, Bräcker, Graf, Novibra ve Süssen adı altında ürün ve hizmet alanlarındaki yeniliklerini sergiledi.

Rieter'in ITMA Asia'da öne çıkan çözümleri; yeni RSB-D 50 tek kafalı cer makinası, yeni CLEANcoil-PES ve Çin’de ilk kez tanıtılan, J 26 hava jetli iplik makinası oldu. Rieter ayrıca bu makinenin P 26 polyester opsiyonunu da birlikte sergiledi. Rieter, yine Çin'de ilk defa sunulacak olan 540 kg / saatlik üretim için E 36 OMEGAlap ve altı E 86 penye makinasından oluşan yeni penye setini de ziyaretçilerine tanıttı.

Rieter, temel modernizasyon paketleri programına ilave olarak, taraklar(tülbent köprüleri), cer makinaları (CLEANcoil-PES), ring iplik makinaları (Q-package) ve open end iplik makinaları (ANTIstatic disk, klipsli açıcı silindir) için iplik kalitesini ve verimliliği arttıran yenilikçi yedek parçaları da sergiledi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.