Rieter ITMA Asya’da Kalitesini Sundu

Rieter ITMA Asya Fuarı’ndan başarılı sonuçlarla döndü. Fuarda 4 eğirme teknolojisini sergileyen firma, ayrıca ‘yetkinliğin konforunu’ temsil eden kırmızı koltuğunda ziyaretçilerini ağırladı.

  19 Mart 2013 23:23 Salı
Rieter ITMA Asya’da Kalitesini Sundu

Kısa elyaf iplik üretiminde kullanılan tekstil makinelerinin önde gelen üreticilerinden Rieter, ITMA Asya fuarından mutlu ayrıldı. Firma büyük önem verdiği fuarda 4 eğirme teknolojisini çalışır halde ziyaretçilere sundu.  Ayrıca son dönemde amiral gemisi olarak öne çıkan E80 ile ilgili de multimedya sunum gerçekleştirdi. 4 iplik sistemi ile canlı bir sunuşa sahne olan Rieter standı Çinli ve uluslararası alandan gelen ziyaretçilerin ve uzman heyetlerin yoğun ilgisini gördü. Salon W2’deki A10 standı ile Rieter, ziyaretçilerine yüksek lif kullanımı ve enerji tasarrufu sağlayan çözümlerini sundu.

Rieter tarafından fuarda sunulan hizmetler arasında J20 hava jetli iplik makinesinin çalışır vaziyette sergilenmesi de yer aldı. Orijinal yedek parçaların da yer aldığı bir ürün çeşitliliği sunan firma, ring ve kompakt iplik üreten ISM bireysel iğ sensörü ve SPIDERweb iplikhane izleme sistemi ile kalite kontrolü yapılan G 32 ring iplik makinası çalışır durumda sergiledi. Ekonomik olarak değerlendirilen makine, çok yüksek iplik hızı ve verimli enejri kullanımı ile üst iplik kalitesini yakalamaya yardımcı oluyor. Makinada Suessen’in geliştirdiği EliTe kompak sistemi de yer alıyor. Bunun haricinde firma, 4 eğirme sisteminden elde edilen ipliklerden üretilmiş kumaşlarla ilgili örnekleri ve son ürünleri ziyaretçilere tanıttı.

E 80 Penye Makinası, Multimedya Gösterisi İle Sunuldu

E 80 penye makinası, en yüksek seviyede esneklik, verimlilik, kalite ve ekonomik açıdan en yüksek standartları karşılıyor. Makinanın tarama alanı yüzde 43 oranında genişletilmiş durumda. Tam otomatik ROBOlap vatka ekleme sistemi ile birlikte E 80 penye makinasının etkin üretim performansı günde 2 ton seviyesine kadar çıkabiliyor. İşletme koşullarında başarısı kanıtlanmış tam otomatik vatka değiştirme ve ekleme sistemi ROBOlap eşsiz bir özellik olarak tanımlanıyor.

C 70, Pazarın En Geniş Taraklama Alanına Sahip

C 70 yüksek performanslı tarak makinesi tüm iplik uygulamaları için en yüksek üretim hızında kaliteli ürün elde edilmesini sağlıyor. Bu performansın esası, işletme koşullarında başarısı kanıtlanmış 1.5 m genişliğinde pazardaki en geniş aktif taraklama alanına sahip olmasına dayanıyor. Makinenin odak noktası ise karde penye ve ring ipliklerinin ekonomik üretimi olarak biliniyor. Hassas şapka kılavuzu, ilk ve son taraklama bölgesindeki yenilikler, seçici telef çıkarma, hammaddeden en üst seviyede yararlanmayı ve üstün şerit kalitesinin elde edilmesini sağlıyor. Bunun haricinde entegre bileme sistemi IGS ile şerit kalitesi en yüksek noktada tutuluyor.

Kırmızı Koltuk Rieter Yetkinliğini Sembolize Etti

Rieter, stand düzenlemesinde ‘Yetkinliğin Rahatlığı’ sloganı ile bir kırmızı koltuğa da yer verdi. Rieter teknolojilerinin ve ürettiği ipliklerin yetkinliğinin getirdiği rahatlığı sembolize eden bu koltukta ziyaretçiler hatıra fotoğrafları çektirdi. Fuar döneminde Rieter standını ziyaret eden Çin Ulusal Tekstil Konfeksiyon Konseyi (CNTAC) heyeti sergilenen ürünlerle yakından ilgilendi. CNTAC Başkanı Wang Tiankai ve Başkan Yardımcısı Zhang Wankai’e son yenilikler ve J 20 air jet iplik makinası hakkında Rieter Çin Satış Müdürü Heiner Eberli detaylı açıklamalarda bulundu.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.