R+F İplik Hatlarına Üstün Kalite Sunuyor

Reiners + Fürst, yenilikçi eğirme komponentleri, bilezik ve kopçalar ile iplik hatlarına üstün kalite sağlıyor.

  26 Nisan 2016 09:00 Salı
R+F İplik Hatlarına Üstün Kalite Sunuyor

İplik hatlarına yönelik eğirme komponentleri, bilezik ve kopçaları üretiminde dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Reiners + Fürst, yenilikçi ürünlerini İstanbul’da sergileyecek. Yeni nesil Turbo kronium kaplamalı eğirme bilezikleri ve gelişmiş kopçalarından oluşan ürün gamını, Haziran ayında İstanbul’da müşterilerine tanıtacak olan Reiners + Fürst yenilikçi ürünleri ile iplik fabrikalarının tasarruf potansiyelini arttırıyor.

Reiners + Fürst tarafından piyasaya sunulan yeni Turbo eğirme bilezikleri, Compact ve Siro-Compact gibi en zorlayıcı eğirme koşulları altında bile en yüksek iğ hızıyla aşırı stabil çalışma performansı sağlıyor. 2007 yılında piyasaya sunulmasından bu yana, 15 milyonun üzerindeki Turbo eğirme bileziği, dünya çapındaki iplik fabrikalarının başarısına katkı sağladı.

R+F kopçaları, temas ettikleri alanda hızlı bir şekilde yağlama filmi oluşturması ile ön plana çıkıyor.

Kopçalarda yapılan yenilik ise kopça yüzeyinde gerçekleşen daha düşük sürtünme katsayısındaki gelişme ile ifade ediliyor. Bu sayede daha uzun kullanım ömrü ve azaltılmış sonlanma ve arıza olasılığı sunuyor. Ceradur bilezik ve kopça sistemi, uzun ring iplik makinelerinin kullanım kapasitesini optimize ederken, eş zamanlı olarak uzun kullanım ömrü sayesinde kopça maliyetlerinin yanı sıra iş maliyetlerini de azaltıyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.