R35 Open-End İplik Makinesi İle Verimlilik ve Kalite Artıyor

R 35’in ergonomik yapısı, kullanıcı dostu tasarımı ile yüksek kalitede ürünler ve verimlilik sağlıyor

  05 Ağustos 2014 09:47 Salı
R35 Open-End İplik Makinesi İle Verimlilik ve Kalite Artıyor

İplik eğirme sisteminin dünya çapında tek tedarikçisi konumunda olan Rieter, ürettiği yarı otomatik R 35 open-end iplik makinesini tanıttı.

Yüksek verimlilik, daha yüksek iplik kalitesi, minimum ekleme kalitesi varyasyonu, etkin iplik kalitesi izleme, daha az enerji tüketimi, ergonomik ve kullanıcı dostu kullanımı için tasarlanan R 35 yarı otomatik open-end iplik makinesi ile iplik üreticilerinin yaşadığı verimlilik kaybı ve ürün kalitesi sorunlarına çözüm olacak.

Optimum çalışma şartları, rotor temizleme, ekleme işlemi hazırlığı veya iplik hatalarının bobinden temizlenmesi sırasında isçi hatalarının azaltılması hedefleniyor. Bu nedenle, R 35 open-end iplik makineleri, optimum alçak çalışma yüksekliği ile birlikte mükemmel bir erişilebilirliğe sahip. Bu sayede R 35 maksimum verimlilik ve iplik kalitesini garanti ediyor.

R 35 yarı otomatik open-end iplik makinesi, iplik üreticilerinin verimliliğini arttırarak, ekonomik çözümler sunan Rieter tarafından üretildi. Her türlü uygulamada yüksek verim almak için tasarlanan R 35, 460 eğirme pozisyonuyla, 120.000 devir/dakika rotor hızında ve tam makine uzunluğunda 200 metre/dakika üretim hızında uzun çalışma performansı gerektiren tüm uygulamalar için geliştirildi.

S 35 Eğirme Kutusu

Dokunmatik ekran ile birlikte sarım genişliğinin ve kenar kaydırma işlemleri elektronik olarak yapılan R 35’te yeni geliştirilen S 35 Eğirme Kutusu, Q 10 İplik Temizleyici ile kombine edilerek daha iyi eğirme stabilitesi sağlanmış ve bu şekilde iplik mukavemeti arttırılarak, düşük maliyetli karışımların kullanımına imkan sağlıyor.

R 35 open-end iplik makinasının olağanüstü esnekliği, iplik bobinlerinin iki transport kayışı ve makinenin her iki tarafında bulunan bağımsız tahriklerle sağlanmaktadır. Aynı anda bir makinede iki partinin işlenmesi mümkün olmakla beraber, bir tarafta üretim devam ederken diğer tarafta parti değişimi gerçekleştirilebiliyor.

AMIspin® yarı otomatik ekleme sitemi

Rieter’in iplik konusundaki tecrübeleriyle geliştirilen AMIspin®’in kullanımı diğer Rieter open-end iplik makinelerinde kullanılan ekleme teknolojisinin uygulanmasıyla, şerit için bireysel besleme tahriki kullanılarak geliştirildi.

İplik ucunun hazırlanmasından ve rotorun temizlenmesinden sonra, eğirme kutusu kapanır kapanmaz ekleme işlemi gerçekleştirilebiliyor. Bu şekilde verimlilik ve kalite en yüksek seviyeye çıkıyor.

R 35 ile hazırlanmış iplik ucunun çıkış borusuna yerleştirilmesi, iplik girişinin önden olması nedeniyle basitleştirilmiş ve bu sayede ekleme işlemi hızlandırılarak operatörün yaşadığı zaman kaybı minimuma indiriliyor. İplikçiler için yüksek kopuş oranı ve daha az isçiyle bile yüksek makine verimliliğini korumaya yardımcı oluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.