Prosino Halkaları İpliği Tamamlıyor

Prosino, 65 yılı aşan tecrübesiyle uzun stapeli aplikasyonlar için en verimli ve maliyet tasarruflu iplik eğirme halkalarını geliştiriyor.

  19 Mart 2013 02:41 Salı
Prosino Halkaları İpliği Tamamlıyor

‘Borgosesia Rings’ markasıyla faaliyet gösteren Prosino, 1946 yılından bu yana çelik konik halkalar üretmeye devam ediyor. Dünyanın önde gelen tekstil makine üreticilerinin iplik üretiminde sıklıkla ihtiyaç duyduğu eğirme ve büküm halkalarına, yenilik getiren Prosino, uzun ve verimli çalışma ile tam hız performansını garanti ediyor.


Çelik konik halkalarının önde gelen üreticisi Prosino Borgosesia Rings, Türkiye’deki tekstil üreticilerine güven veriyor. Firma, Zınser, Oerlikon Group gibi önemli orijinal parça üreticilerine de tedarik sağlıyor. Prosino, Türk tekstil sektörüne yönelik yenilikçi çözümlerini tanıtmak için ITM İstanbul’a da katılacak. İtalyan iplik eğirme ve bükme halkaları üreticisi olarak tanınan Prosino son 10 yıldır, Türk pazarının da beğenisini toplayan tam bir üretim hattına sahip bulunuyor.

Prosino Türkiye’de de İkiler Tekstil Mümessillik’in de yardımı ile Ak-Al Tekstil Sanayi, Akren İplik, Aksu İplik Dokuma ve Boya, Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon, Aydın Mensucat Döşemelik Kumaş, Bahariye Mensucat, Betaş Mensucat, Damteks Tekstil, Cemen Tekstil, Filoteks Fantezi İplik Sanayi, Karan Tekstil, Aran Tekstil, Merinos Halı Sanayi, Nurak Tekstil, Okiteks Yün İplik, Yünsa gibi firmalara da ürün sağlamaya devam ediyor.

‘BORGOSESIA’ çelik konik yüzüğü üstün kılan özellikleri arasında yüksek karbon seçimi, giyinmeye karşı yüksek dayanıklılık gösteren çelik hammadde materyali, ‘4+4’ yağlama, doğru miktarda yağın her 45° geçişine olanak sağlayan özel mikro delikler yer alıyor. Ayrıca, iç konik/iç bombeli (concave) yüzey her taşıyıcı ve halka arasında en iyi temasın sağlanmasına yardımcı oluyor.

Tüm iplikçilerin ihtiyaçlarını karşılamak için ısmarlama yapım halka rayları tedarik eden Prosino, piyasanın talebine göre üretim yapabiliyor. Halka diyametresinde doğru iplik numarasını eğirmek için, mevcut halka rayı değişimi en iyi teknik ve ekonomik çözüm olabiliyor. Prosino’da buna erişmek için isteğe bağlı hizmet sunmaya devam ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.