Picanol, 20 Bininci OptiMax Dokuma Makinesini Üretti

Sert ve hacimli teknik ipliklerinin hızla ve sorunsuz bir şekilde eklenebilen OptiMax rapierli dokuma makinesinin 20 binincisi üretildi

  13 Mayıs 2015 09:07 Çarşamba
Picanol, 20 Bininci OptiMax Dokuma Makinesini Üretti

Teknik kumaşların dokunması alanında yeni çözümler sunan Picanol, 20 bininci OptiMax rapierli dokuma makinesini Belçika Ypres’deki tesisinde üretti. Dakikada 700 devir hızına sahip olan OptiMax günümüzde en hızlı dokuma makinelerinden birisi olarak kabul ediliyor. Çok yönlü ve yüksek verimlilikte dokuma ve yüksek hızları ve yüksek verimliliği sağlayan bileşenleri kombinasyonunda buluşturan OptiMax, Picanol’un 2011 yılında OptiMax’ın pozitif gripper versiyonunu sunması ile Pazar payı arttı. 540 santime kadar bütün genişliklerde üretilen OptiMax, özellikle kaplama kumaşlar, halının sırttaki birinci ve ikinci yüzeyleri ve jeotekstiller gibi teknik segment için üreticilere hitap ediyor.

Maliyet Enerji Avantajı

OptiMax’ın en önemli özellikleri arasında sert ve hacimli teknik ipliklerinin hızla ve sorunsuz bir şekilde eklenebilmesi ve sunduğu enerji maliyet avantajı bulunuyor. Ecofill sıfır atık sistemini de bünyesinde bulunan OptiMax, interaktif ekranı sayesinde kullanıcı dostu olarak öne çıkıyor.

En Hızlı Rapierli Dokuma Makinesi

20 bininci OptiMax rapierli dokuma makinesini üretmeleri hakkında Picanol Pazarlama, Satış ve Servis Başkan Yardımcısı Johan Verstraete, “OptiMax makinemiz rapierli dokuma makineleri sektöründe bir dönüm noktasını ifade ediyor. Modüler ve geleceğe dönük tasarımı sayesinde dokuma pazarının esnek taleplerine, geniş bir yelpazede adapte olabildi. Ulaştığı yüksek hız ile endüstrinin en hızlı rapier dokuma makinesi olan OptiMax, 50’den fazla ülkede 800’den fazla müşteriye kuruldu. Başarısını kanıtlayan OptiMax modelini 20 binincisini üretebilmiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu kilometre taşına ulaşmak, dünyanın en saygın tekstil üreticileri için kabul sınıfının en iyisi makineleri üretmedeki yeteneğimizi gösteriyor. Bu aynı zamanda müşterilerimizin Picanol markasına ve onun rapier teknolojisine olan güveninin kanıtıdır” dedi.

20 bininci OptiMax, Bangladeşli Sister Denim Composite Ltd firmasına sevk edildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.