Oerlikon Son Yenilikleri ile ITMA Asia + CITME 2014’te

Geliştirdiği yeni teknolojiler ile tekstil üreticilerinin ilk tercihlerinden olan Oerlikon, son yeniliklerini ITMA Asia + CITME 2014’te tanıtacak

  09 Mayıs 2014 12:31 Cuma
Oerlikon Son Yenilikleri ile ITMA Asia + CITME 2014’te

İplik makinelerine getirdiği yenilikçi teknolojileriyle global pazardaki en büyük firmalardan birisi olan Oerlikon, 16 – 20 Haziran’da yapılacak ITMA Asia + CITME 2014’te gövde gösterisine hazırlanıyor. “From Melt to Yarn” sloganıyla son gelişmelerini ziyaretçilerle paylaşacak olan Oerlikon, ITMA Asia + CITME 2014’te Wings Poy 1800, Wings Pa Hoy, Winoro, Wintax, S 1000, DTY çözümlerini ve bir etiketten daha fazlası olan e-save’deki son yenilikleri tanıtacak.

Wings Poy 1800

Wings Poy 1800 ile üretilen iplikler, giysi, araba lastiği, emniyet kemeri, yastık ve jeotekstiller gibi teknik tekstillerin üretiminde kullanılırken, Winding INtegrated Godet Solution -Wings ile yüzde 30 daha az alana ihtiyaç duyan, kullanımı kolay, ekipmanlardan oluşuyor. Yeni versiyon Wings Poy 1800’e iki bobin daha eklenerek 12 bobinle tekstil üreticilerinin ilgisine sunuldu. Sentetik lif üreticileri Wings Poy 1800 sayesinde iplik üretimini yüzde 20 arttırabiliyorlar.

Wings Pa Hoy

Yeni kısaltma teknolojisi ile üretim ihtiyaçlarına göre geliştirilen Wings Pa Hoy, geliştirilen sürtünme optimizasyonu sayesinde düşük naylon denye aralığında bile çalışabiliyor.

Winoro ve Wintax

Oerlikon, tasarladığı Winoro ve Wintax makineleri sayesinde, güvenlik kıyafetleri, emniyet kemerleri, hava yastıkları, yelken, balık ağları, konveyör bantlar, hortumlar, halatlar gibi endüstriyel tekstil için özel çözümler sunuyor. Barmag’ın geliştirdiği bu modeller, endüstriyel iplik sistemleri için iplik kalitesi ve verimliliğin yanı sıra enerji tasarrufu sağlıyor.

S 1000

Eşsiz tasarımı, materyal ve üretim kalitesi ile piyasaya sunulan S 1000, Oerlikon Neumag tarafından geliştirilmiş çekirdek komponentleri bünyesinde barındırıyor.  860 mm ene sahip Baltic 860 bükücü ve 1400 mm çaplı NMC 1400 kesici ile donatılan makinanın PSF üretim kapasitesini büyük ölçüde artırıyor.

e-save

Bir etiketten daha fazlasını kapsayan e-save, 10 yıldan beri sürekli gelişerek enerjinin daha olarak verimli nasıl kullanılabileceğini üreticilere gösteriyor. Enerji kullanımında yüzde 20 ile 40 arasında maliyet avantajı elde edebilecekleri e-save ile sürdürülebilir bir gelecek hedefleniyor.

DTY çözümleri

Manuel eFK ve otomatik eAFK tekstüre makinelerindeki kısaltma ve pnömatik iplik sistemlerindeki son gelişmeler sayesinde verimlilik arttırıldı. DTY çözümlerindeki son gelişmeleri ITMA Asia + CITME 2014’te tanıtılacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.