Oerlikon Group’ta Kan Değişimi

Bünyesinde bulundurduğu şirketlerle tekstil sektöründeki etkinliğini her geçen gün arttıran Oerlikon Group’da yönetim kadrosu yenilendi.

  28 Ağustos 2014 09:27 Perşembe
Oerlikon Group’ta Kan Değişimi

Bünyesinde bulundurduğu şirketlerle tekstil sektöründeki etkinliğini her geçen gün arttıran Oerlikon Group’da yönetim kadrosu yenilendi. Yeni görevlendirmeler ile birlikte, Yüzey Çözümleri Bölümü’ne Dr. Hans Brandle, Yapay Lifler Bölümü’ne Stefan Kross, Tahrik Sistemleri Bölümü’ne Dr. Bernard Matthes, Vakum Bölümü’ne Dr. Martin Füllenbach’tan ve Yüksek Teknolojiler Bölümü Andreas Dill getirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Grup CEO’su Dr. Brice Koch, “Şirketimizin gelişiminin bir üst kademesi, net bir şekilde karlı büyümeye odaklandı. Grup stratejimizi ortaklaşa desteklemek ve grup içinde liderliğe işbirlikçi bir yaklaşım getirmek için, bölümlerimiz pazar ve teknoloji konularındaki uzmanlıklarını da yanlarında getirerek grup yönetimine katılmalıdır. Bu bağlamda daha fazla operasyonel deneyim ve kabiliyete sahip, oldukça sağlam ve tecrübeli bir liderlik ekibi oluşturarak, karar alma ve yönetim konularında hız ve kaliteye ulaşıyoruz. Bu da, hem müşterilerimize yarar sağlıyor, hem de kendi gelişimimizi hızlandırıyor” diye konuştu.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.