Oerlikon, Geleceğin Teknolojilerini Sergileyecek

Oerlikon Suni Elyaf Segmenti, “Eriyikten İpliğe, Elyaf ve Nonwoven’a” teması doğrultusunda çok sayıda yeni ürün ve çözümle birlikte ITMA Asia+CITME’de yer alacak.

  06 Ekim 2016 09:00 Perşembe
Oerlikon, Geleceğin Teknolojilerini Sergileyecek

Çin’in yeni Ulusal Sergi Merkezi’nde (NECC), 21-25 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan ITMA Asia+CITME’de yer alacak olan Oerlikon, çok sayıda yenilikle üreticilere, gelecekte üretim süreçlerini nasıl optimize edeceklerini ‘Gelecek Şimdi’ sloganı ile gösterecek.

ITMA Asia+CITME’de salon 2, stant A16’da yer alacak olan Oerlikon Suni Elyaf Segmenti, Industrie 4.0 sistem kontrol ve müşteri hizmetleri çözümlerine vurgu yapacak.

Üreticiler, yeni özellikler ve önerilerle donatılan akıllı “POC- Plant Operation Center 4.0” ile bütün üretim sürecine (polikondansasyon, eğirme ve tekstüre gibi ileri işleme prosedürlerine kadar) tüm süreçlere yönelik bir bakış açısına sahip olabilir. Bu durum müşterilerin sistemlerinin verimliliğini artırmasına, enerji tasarrufu sağlamasına ve kaynakları verimli kullanmasına yardımcı oluyor.

Industrie 4.0 Çözümleri Çığır Açıyor

‘Kestirimci bakım’ konseptleri ve iplik tesisinde 360 derecelik bir tur gerçekleştirmek için yeni tanıtılan Microsoft HoloLens IT, geliştirmeyle birlikte artırılmış gerçeklik çözümleri gibi son teknolojinin mümkün kıldığı yenilikleri sanal gerçeklik sunumu ile fuardaki ziyaretçilere tanıtacak.

Oerlikon, geleceğe yönelik hizmet ve otomasyon çözümleriyle müşterilerini suni elyaf üretiminin geleceğine hazırlamak istiyor. Bu durum doğa için sürdürülebilir üretim süreçleri sağlarken, iyileştirilmiş iplik kalitesini de beraberinde getiriyor. Oerlikon Suni Elyaf Segmenti, 12. yılında da e-tasarruf girişimini ve ‘Parçalanmış PET’ten Katma Değere’ başlığı ile yeni geri dönüşüm çözümlerini gösteriyor olacak.

Oerlikon Barmag Çok Sayıda Yenilik Sergileyecek

Oerlikon Suni Elyaf Segmenti Oerlikon Barmag ve Oerlikon Neumag olarak iki markadan oluşuyor. Karmaşık üretim sistemleri mühendisliğindeki uzun yıllara dayanan uzmanlığıyla bant ve monofilament hizmetlerin yanı sıra; CP, POY, FDY, DTY ve endüstriyel iplik (IDY) çalışmalarına odaklanan Oerlikon Barmag, fuarda 12 yeni yapay elyaf eğirme çözümünü sunacak.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.