LYCRA® ve PUMA’nın işbirliği: PUMA ACTV ve PUMA RCVR

PUMA bu ay antrenman taytları, şortları ve üstlerinden oluşan PUMA ACTV ve PUMA RCVR ürün grubunu ilk kez gösterime sundu.

  26 Mart 2013 16:19 Salı
LYCRA® ve PUMA’nın işbirliği: PUMA ACTV ve PUMA RCVR

Pazarda bir ilke imza atarak, giysilerde LYCRA® SPORT kumaşının hem atletik bantlama hem de geliştirilmiş kompresyon özellikleriyle bir arada kullanıldığı bu iki seri, performans giyimini bir sonraki seviyeye taşımayı hedefliyor. PUMA ACTV, ISPO 2013’te, Kompresyon Giysileri kategorisinde spor endüstrisinin kalite mührü ”ISPO Gold Award” ödülüne layık görüldü.

PUMA, ACTV giysi grubu için en iyi kumaşın hangisi olduğunu belirlemek üzere LYCRA® elyafı üreticisi INVISTA ile yakın bir işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürdü. Silikon “bant”, performans giyiminin ana malzemesi olan LYCRA® SPORT kumaşına tutturuluyor. Bu proje, PUMA ve INVISTA’nın yenilik alanındaki sürekli ve etkin ortaklığının örneklerinden biri olarak sunuldu.

LYCRA® SPORT kumaşının performans özellikleri ve şeklini zaman içerisinde koruması ACTV ve RCVR ürün grupları için gerekli özelliklerin başında yer alıyor çünkü bu özellikler silikon bandın hareket halindeki kaslar üzerinde kalmasını sağlıyor ve böylelikle giyen kişi, giysinin sağladığı bütün faydalardan yararlanabiliyor.

INVISTA Avrupa Pazarlama Aktif/Dışgiyim Pazarlama Müdürü Marine Chavanis: “PUMA’nın çığır açan yeni performans koleksiyonunun bir parçası olduğumuz için çok heyecanlıyız. Bu ürün grubu, LYCRA® SPORT kumaşının sağladığı temel faydaları göstermek için  mükemmel bir fırsat:  “LYCRA® SPORT kumaşı sayesinde, spor kıyafetleriniz, kalıcı bir şekilde vücudunuza uyum sağlayıp aynı zamanda stil kazanırken siz de en iyi performansınızı gösterebilirsiniz” şeklinde konuştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.