Kordsa’ya Ar-Ge Merkezleri Tekstil Kategorisinde Birincilik

Kordsa, 6. Özel Sektör Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Zirvesi'nde tekstil kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

  02 Şubat 2018 01:00 Cuma
Kordsa’ya Ar-Ge Merkezleri Tekstil Kategorisinde Birincilik

Sabancı Holding iştiraki Kordsa, “Ar-Ge ve İnovasyonla Kalkınma” temasıyla 20-21 Aralık 2017 tarihlerinde ATO Congresium'da düzenlenen 6. Özel Sektör Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Zirvesi’ne katıldı. Şirket, gerçekleşen ödül töreninde Ar-Ge Merkezleri 5. Performans Endeksi Sonuçlarına göre, tekstil kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Kordsa CEO’su Ali Çalışkan, ödülü Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün elinden aldı.

Çalışkan, ödülle ilgili olarak; “Ar-Ge ve inovasyon bizim işe bakışımızın temelini oluşturuyor. Açık inovasyon yaklaşımımızla gerçekleştirdiğimiz global çapta iş birlikleri ve yürüttüğümüz projeler, ‘İnovasyon Lideri’ unvanımızı pekiştiriyor. Bugün dünyaya teknoloji ihraç eder duruma geldik ve önümüzdeki yıllarda da hem şirketimizin hem de ülkemizin adını global arenada gururla taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Çalışkan’a, ödülün yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca Ar-Ge Merkezi olarak onaylanan Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi için sertifika da takdim edildi. Bu merkez, Kordsa’nın ikinci Ar-Ge Merkezi niteliği olarak faaliyet gösteriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.