Kordsa Global Esnek ve Uzun Ömürlü İplik Çeşitlerini Sergiledi

Kordsa Global 13. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı’nda güçlü yapıya sahip ve aşınmaya karşı dayanıklı endüstriyel tekstil ipliği, monofilaman ve halı ipliğini ziyaretçilerle buluşturdu

  19 Şubat 2016 08:28 Cuma
Kordsa Global Esnek ve Uzun Ömürlü İplik Çeşitlerini Sergiledi

İplik sektörünün uluslararası buluşma merkezi olan İstanbul İplik Fuarı, küresel iplik ticaretine yön veren, üretim, işleme ve uygulama yapan çok sayıda şirketi ve sektör paydaşını bir araya getirdi. Kordsa Global fuarda, farklı sektörlere yönelik endüstriyel ipliklerini ve ayırt edici özelliklerini ziyaretçilere sundu.

Farklı ülkelerden katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiren 13. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı iplik sanayisinin ihracat imkanlarını artırırken, yeni dağıtım kanallarının oluşumuna da imkan sağladı.

Kordsa Global Ürünleriyle Ziyaretçilerin İlgisini Çekti

Kordsa Global’in güçlendirme pazarındaki 43 yıllık deneyimini aktardığı halı ipliği ve monofilaman ürünlerinin özellikleri ve bu alandaki çalışmaları fuarda ziyaretçilerin oldukça ilgisini çekti. Endüstriyel iplik, esnek yapısı ve uzun ömürlü oluşuyla öne çıkarken, monofilaman, zorlu koşullarda gösterdiği boyutsal kararlılık ve yüksek aşınma direnci ile sektördeki diğer ürünler ile arasındaki farkı ortaya koydu. Fuarda Kordsa Global’in tanıttığı bir diğer ürün olan halı ipliği ise renklerde kalıcılık ve uzun ömürlü olması ile fuarda dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.