Itema, Meksika Open House’da Son Teknolojilerini Tanıttı

Meksika’da rapierli ve havajetli dokuma makinelerindeki son gelişmeleri tanıtan Itema, Latin Amerika’daki müşteri portföyünü genişletiyor

  09 Şubat 2015 09:22 Pazartesi
Itema, Meksika Open House’da Son Teknolojilerini Tanıttı

Dokuma sektörünün önemli üreticilerinden Itema SpA, Meksika’nın Pueblo kentinde düzenlenen Open House etkinliğinde yeniliklerini sergiledi. R9500 rapierli dokuma makinesi ve havajetli A9500 modeli başta olmak üzere, dokuma teknolojilerine ilişkin en son teknolojilerin sergilendiği etkinlik, Yerel Tekstil Odası (CITEX) ve Tasarım ve Teknoloji Yenilik Enstitüsü’nün (IDIT) katkıları ile, Iberoamericana Puebla Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Open House’nin açılışında konuşan Itema Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Fulvio Carlo Toma, “Bugün burada olmaktan heyecan duyuyorum ve CITEX’e paha biçilemez desteği ve IDIT’e de yeniliklerimizi sunmak için ideal bir yer vermelerinden dolayı minnetarım. IDIT ve Itema, eğitimi devam ettirme, uzmanlık geliştirme ve her şeyden önemlisi, yenilik ruhuna olan bağlılığı paylaşmaktadır” dedi.

2014 Itema İçin Verimli Geçti

Latin Amerika’nın Itema açısından önemli bir pazar olduğunu belirten Toma, “Meksika’daki seçkin temsilcimiz SylTexti ile birlikte, Itema, burada müşterilerine, tam, oldukça rekabetçi, sınıfının en iyisi teknoloji ve hizmetler sunmak için iyi bir yer edinmiş durumda. Şu anda, Meksika’da müşteri portföyümüzü genişletme ve her şeyden önemlisi, mutlak önceliğimiz olan Müşteri memnuniyetini sağlamaya tam anlamıyla yöneldiğimizden eminiz” dedi. Sözlerine 2014’ün Itema için çok verimli geçtiğini belirterek devam eden Toma, 2013’e kıyasla önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Itema Akademisi ile birlikte hayata geçirecekleri ItemaLab ile Ar-Ge çalışmalarını arttırdıklarını ifade eden Toma, bu tesisler sayesinde önemli inovatif çalışmaları hayata geçireceklerini belirtti.

IDIT Direktörü Dr. Javier Sánchez Díaz de Rivera konuyla ilgili: “Biz,  IDIT’te her gün, öğrencilerimizin yeniliği yaşayıp yeniliği soluması için verimli bir ortam yaratmak için uğraşıyoruz. Itema gibi firmalarla ilişkilerimizi geliştirmekten çok memnunuz. Itema Open House etkinliğine Meksika’da ev sahipliği yapmak, öğrencilerimize, dokuma makinelerindeki en son teknolojik gelişmelerle yüz yüze gelme ve ziyaret eden birçok önemli tekstil firmasıyla tanışma fırsatı sunuyor” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.