İsviçre Kalitesi İle Üst Düzey Yenilik

İsviçreli Loepfe Brothers Ltd. tekstil kalite kontrol sistemlerinde geleceğin teknolojilerini işletmelerle buluşturuyor.

  22 Ağustos 2017 01:00 Salı
İsviçre Kalitesi İle Üst Düzey Yenilik

Loepfe Brothers Ltd., optik iplik temizleyicileri ile tekstil endüstrisinde kalite kontrolünde devrim yaratıyor. Loepfe, elektronik çevrimiçi kalite güvence sistemleri alanında dünya çapında bir üretici ve çözüm ortağı olarak öne çıkıyor. Makine üreticileri ve dünya çapındaki iplikhaneler ve dokuma işletmeleri İsviçreli Loepfe teknolojisini kullanıyor.

İplik Üretim Çözümleri

Loepfe, sarma ve open end iplikhanelerde yüzde 100 kalite izleme garantisi vermektedir. Loepfe, Opto elektronik iplik temizleyicileri tarihe geçiyor. Ölçme prensibi, insan gözü tarafından yapılan değerlendirmeye en yakın olanıdır. Dakikada iki bin metre hızla üstün teknolojik performans sunuyor.

Loepfe YarnMaster iplik temizleyicileri benzersiz kalitesi ile öne çıkıyor. Hataların çevrimiçi sınıflandırılmasında güvenilirlik ve en yüksek verimliliği sağlarlar. Evrensel olarak kullanılabilir sensörler, tüm üretim koşullarında en küçük hataları algılar ve güvenilir sonuçlar elde eder. Büyük bir iplik sayımı aralığını kapsamak için bir algılama başlığı yeterlidir. Bütün bu veriler MillMaster TOP'a gönderilir. Sistematik değerlendirme, süreç optimizasyonuna giden güvenilir yolu gösterir. Kontrol, nihai ürünün kalitesini ve dolayısıyla imalatçının başarısını garanti eder.

Laboratuvar Çözümleri

Loepfe'nin laboratuar test cihazları yeni bir çığır açan felsefe izliyor. Loepfe, çeşitli tekstil test prosedürlerini zaman, kaynak ve sonuç analizi açısından bir laboratuvar sisteminde bütünleştirerek laboratuvar süreçlerini daha verimli hale getirdi. Loepfe, tekstil laboratuvarlarında daha fazla verimlilik talebini karşılıyor. LabMaster'in all-in-one prensibi komple test prosedürünü otomatikleştirir, alan gereksinimlerini, bakım, servis ve operatör personelini azaltır.

Elyaf ve iplikler için test cihazları her tekstil laboratuvarının temel bileşenidir. Çeşitli ölçümlerin tek bir sistemde benzersiz şekilde bir araya getirilmesiyle Loepfe, iplikhanedeki elyaf işlemeden bitmiş ipliğe kadar karar sürecini desteklemektedir. Ölçülen tüm veriler LabMaster TOP'a aktarılır. Tüm verilere hızlı erişim, karar vericilerin çalışmalarını önemli ölçüde kolaylaştıran raporlarda analiz ve değerlendirmeyi basitleştirir.

Dokuma Çözümleri

Loepfe, tüm tanınmış dokuma makinesi imalatçılarının akredite tedarikçisidir. Loepfe WeftMaster önde gelen bir teknolojidir ve her zaman yeni standartlar belirler. Sayısız kanıtlanmış ürüne ek olarak, kaliteyi ve üretkenliği artıran her zaman yenilikçi gelişmeler vardır. FALCON-i optik iplik hata sensörü, dokuma ve iplik tesislerinde yeni, çığır açan yenilikler üretmektedir. En küçük düğümleri, kabartıyı ve filamantasyonu bile algılayarak giderir. Yüksek teknolojili dokuma kumaşların üretiminde optik sensörün kurulumu, daha verimli sıfır hatalı üretimi garanti eder. Loepfe, yüzde 100 atkı ipliğinin takılmasını sağlayan makina üreticileri için özel yapılmış genel çözümler geliştirir. Loepfe'nin bilgi birikimi ve Loepfe master teknolojisi sayesinde dokuma fabrikaları üretimlerini kontrol altında tutar.

Üst Düzey Hizmet

Loepfe, 70'ten fazla ülkede yaklaşık 90 temsilcilikle koordine edilmiş bir satış ağına sahiptir. Servis ekibi, zengin tecrübeye sahip eğitimli tekstil teknolojileri uzmanlarından oluşuyor. Loepfe, sunduğu ileri eğitimlerle yerel olarak en üst düzeyde etkin kalite yönetimini sağlıyor. Müşteriyle kurduğu yakınlık ve ürün desteğinin ötesine geçen yardımlarıyla Loepfe, müşterilerine başarının anahtarını sunuyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.