İşkur Tekstil’den Yeni Yatırım

Türkiye’nin önde gelen entegre tekstil gruplarından Kahramanmaraş merkezli İşkur Tekstil , 6 yıl aradan sonra Diyarbakır’daki ikinci yatırım için harekete geçti.

  28 Ekim 2020 07:40 Çarşamba
İşkur Tekstil’den Yeni Yatırım
Başta Avrupa olmak üzere üretiminin yüzde 75’ini 30 ülkeye gerçekleştiren İşkur tekstil, Diyarbakır’da 50 milyon Euro yatırım ile open-end iplik fabrikası kuruyor. OSB’de 25 bin metrekaresi kapalı, toplam 45 bin metrekare alanda üretim yapacak olan firma, 200 kişiye istihdam olanağı sağlayacak. Tekstil sektöründe yüksek rekabet, gelişen teknolojiler ve sürdürülebilirlik için yeni yatırımlara her zaman ihtiyaç olduğunu ifade eden İşkur Group Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Kurtul,’’ Diyarbakır’ın en büyük özel sektör yatırımı olan ring compact iplik tesisini kurarak Kahramanmaraş dışındaki ilk yatırımımızı hayata geçirmiş olduk ve bu yatırımıza ilave olarak, ikinci yatırımımızı da yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bölgeye yatırımlarımız devam edecek.”dedi

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.