“İplikçiliğin Geleceği Kahramanmaraş’ta Çiziliyor”

Rieter, Türkiye Temsilcisi Erbel Mümessillik ile tekstilin geleceğine yön verecek Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na (KTM) katılmaya hazırlanıyor.

  14 Kasım 2016 10:00 Pazartesi
“İplikçiliğin Geleceği Kahramanmaraş’ta Çiziliyor”

1974 yılında kurulan Erbel Mümessillik, faaliyetlerine iplik makine üretiminde lider marka olan Rieter’in mümessili olarak başladı. Erbel, makine satışının yanı sıra, satış öncesi ve sonrası hızlı servis imkanı ile hizmet veriyor. Sektörün deneyimli ismi Erbel Mümessillik Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Erbel, KTM fuarı ile ilgili yayın grubumuzun sorularını yanıtladı.

“Kısa Elyaf İplikçiliğinde Lider İl Kahramanmaraş”

Türkiye’de elyaf iplikçiliğinin durumu ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Haluk Erbel, “Kısa elyaf iplikçiliğinde kapasite ve de en modern teknolojinin oransal kullanımı bakımından Türkiye’nin lider ili Kahramanmaraş, bugün gerek ülkemizde gerekse de dünyada yapılan iplik tesisi yatırımlarına ışık tutmakta, iplikçiliğin geleceği bu değerli ilimizde çizilmektedir. Birçok üretici firma en yeni ürünlerini Kahramanmaraş’ta bulunan tesislerde denemekte ve burada yapılan Ar-Ge çalışmaları sonucunda ürünlerini dünyaya sunmaya hazır hale getirmektedir.

Sonuç olarak; 30 yılı aşkındır çok yakın ilişkilerimizin bulunduğu, dünya kısa elyaf iplik sektörüne yön veren iplik şehrimiz Kahramanmaraş’ın bizim için önemi aşikardır” dedi.

“KTM’nin Kahramanmaraş’ta Düzenlenmesi Sektör İçin Önemli”

KTM Fuarlarının kısa elyaf iplikçiliğinde Türkiye’deki toplam kapasitenin yaklaşık üçte birine sahip Kahramanmaraş’ta düzenlenmesinin sektör için önemini vurgulayan Haluk Erbel, “Rieter ve Erbel ailesi olarak KTM 2016’da 3 günde 75 farklı firmadan 300’ü aşkın ziyaretçiyi standımızda ağırladık. KTM fuarlarında ITMA gibi yurt dışında düzenlenen fuarlardan farklı olarak makinalarımızın asıl kullanıcıları olan; uzman, teknisyen ve operatör arkadaşlarımızla da bir araya gelme şansını yakaladık” dedi.

“Bölgedeki En Yaygın Servis Ağına Sahibiz

Erbel A.Ş. olarak, Kahramanmaraş’da ve bölgede her zaman doğru, rekabetçi, uzun soluklu yatırımların yapılmasını hedeflediklerini söyleyen Erbel, “Bu doğrultuda müşterilerimize hizmet verebilmek adına 1996 yılında bölge ofisimizi Adana’da kurduk. Bölge ofisimizde bulunan ve alanlarında uzman 7’si Tekstil Mühendisi olmak üzere toplamda 9 Mühendis kadromuz ile yatırım öncesi ve sonrası her daim müşterimizin yanında olduk ve daha da güçlenerek yanında olmayı hedeflemekteyiz dedi.

Ayrıca Rieter’in Türkiye’de bulunan 40’a yakın servis mühendisiyle  en hızlı satış sonrası servisi sağladıklarını belirten Erbel, “Bölgedeki en yaygın ve güçlü servis ağına sahip olmamız ve Rieter makinelerinin yatırımcısına getirdiği avantajlardan dolayı müşterilerimiz de bizi zirveye taşıdı. Kahramanmaraş’a son 3 yılda sevk edilmiş toplam kompakt iğ kapasitesinin yaklaşık yüzde 90’ı Rieter’dir. Söz konusu oran tüm Türkiye genelinde yüzde 85’dir. Bu vesileyle de bizi bu başarıya layık gören tüm müşterilerimize teşekkür etmek isteriz diye konuştu.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.