İpliğe Orijinal Destek; SERAMİCCA

Sık sık aksesuarları ve hareketli parçaları değişen iplik makinalarında, yedek parça tedariği temel bir sorunu oluşturuyor.

  19 Mart 2013 02:49 Salı
İpliğe Orijinal Destek; SERAMİCCA

İplik makinaları yedek parçaları ithalatında ve temininde önemli bir pazar payına sahip olan Seramicca, iplik makinalarındaki teknolojik gelişmelere paralel olarak yeni ürünleri piyasaya sunmaya devam ediyor. Genç ve dinamik bir satış, pazarlama ve satış sonrası hizmet kadrosuna sahip olan firma, iplik fabrikalarının ihtiyaç duyduğu bütün yedek parçaları en hızlı şekilde tedarik ediyor. Stoğunda bulundurduğu ürün çeşidi ve miktarıyla iplik üreticilerinin üretim sürecine kesintiye uğramadan yedek parça sunan Seramicca, özellikle; bobin ve ring  Schlafhorst, Muratec, Savio, Rieter, Zinser markalarının yedek parçaları  ve ayrıca seramik iplik kılavuzlarının ithalatı gerçekleştiriyor.

İpliğin geçiş yolunda kullanılan aksesuarların ve bölümlerin yedek parçalarını sunarak, ipin daha kaliteli ve makinalardaki metal aksamların aşınmasını azaltan Seramicca, büyük bir yatırım olan iplik makinalarının ömrünün uzamasına katkı sağlıyor. Firma, böylece ülkemizde yeniden canlanan iplik üretimindeki kalitenin arttırılmasına önemli bir rol üstlenmiş oluyor. 2011 yılında, tekstil ve iplik makinalarının yedek parça satışlarında diğer yıllara oranda daha iyi bir seviyeye ulaştığını açıklayan firma yetkilileri, bu rakamların yüksek oluşunun aynı zamanda makinaların kapasite kullanım oranlarındaki artışa işaret ettiğini belirtti. Sektördeki gelişme ve büyümeye paralel olarak Seramicca’nın da büyümesini sürdürdüğünü dile getiren yetkililer, mümessilliğini yürüttükleri markalar ile daha aktif bir sürece girdiklerinin altını çizdi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.