Invista ve Aurizon Güçbirliği Yaptı

Dünyanın en büyük entegre polimer ve elyaf üreticileri arasında olan Invista ile hijyen sektöründe ultrasonik işleme ekipmanları üreten Aurizon ile işbirliği yaptı.

  11 Aralık 2015 09:16 Cuma
Invista ve Aurizon Güçbirliği Yaptı

Dünyanın en büyük entegre polimer ve elyaf üreticilerinden birisi olan Invista, üretimini gerçekleştirdiği Lycra HyFit® için hijyen sektörüne ultrasonik işleme ekipmanları üreten Aurizon Ultrasonics ile işbirliğine gitti. Birlikte yeni geliştirecekleri proje kapsamında sıcak eriyik bağlantıları kullanmaksızın streç lamine üretimi için orijinal ultrasonik bağlantı ekipmanları ve orijinal streç elyafları geliştirecek olan Invista ve Aurizon, proje kapsamında hijyen sektörüne yönelik üretim gerçekleştiren tekstil sektörünün yapıştırıcı maliyeti ve üretim prosesinde yaşanan sıkıntılar olmadan daha gelişmiş üretim yapabilmesi için birlikte çalışacaklar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Invista başkan Yardımcısı Scott Blackadar, “Invista, Aurizon’un ultrasonik bağlamada çığır açan yeniliklerini Lycra HyFit® ile uygulayacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu güç birliği sayesinde bebek bezi sektörüne önemli bir yenilik getireceğiz. Aynı zamanda bu yenilikle beraber firmaların üretim maliyetleri de düşecek” dedi.

Aurizon Yönetim Kurulu Başkanı Greg Benrud’da “Hijyen sektörüne yönelik yeni nesil streç malzemeleri geliştirmek için Invista ile güçlerimizi birleştirmekten onur duyuyoruz. Aurizon’un yapıştırıcıya ihtiyaç duymadan nonwovenlardaki elastikleri ultrasonik olarak bağlama teknolojisi, daha düşük malzeme giderleri sağlamanın yanı sıra, kulanılan ürünlerin rahatlığını ve performansını da artırıyor” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.