Hatfil, Intertextile Shanghai'de Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Türk-İtalyan ortaklı iplik üreticisi Hatfil, Intertextile Shanghai fuarına katıldı.

  12 Mart 2018 01:00 Pazartesi
Hatfil, Intertextile Shanghai'de Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Türk-İtalyan ortaklı firma olan Hatfil, 2001 yılında Hatay’da kurulduğu günden beri faaliyet gösteriyor. İplik boya ve gaze merserize iplik imalatında uzmanlaşan Hatfil, aktarma, gazeleme, çile yapma, merserize yapma, boyama, bobine aktarma ile bu yapıyı bütünleştirdi. Hatfil, ağırlıklı olarak İtalya ve Fransa olmak üzere Avrupa ve dünya pazarındaki çeşitli acentelerle birlikte faaliyet gösteriyor. Çorap, düz örgü, yuvarlak örme, dokuma, el örgüsü, dokumalık kumaşlar, dikiş iplikleri ve diğer pek çok uygulama için iplik üreten Hatfil, 14-16 Mart 2018 tarihinde düzenlenen Intertextile Shanghai Bahar Edisyonunda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Şanghay’da gerçekleşen Intertextile Shanghai Apparel Fabrics’de yer alan Hatfil, fuar kapsamında yüzde 100 pamuk, gaze pamuk, pima ve supima pamuk, organik, fairtrade, beter cotton (BCI iplikler) iplik, Z, S bükümleri, pamuk gaze merserize, pamuk gaze, organik ham, boyalı melanj, bambu gibi ürünlerini sergiliyor. Ayrıca Hatfil; core spun ham, boyalı iplik, dikiş ipliği, nakış ipliği, el örgüsü ipliği, kompakt boyalı iplik, amicor ham, tencel iplik, kaşmir/pamuk, kaşmir/modal ham, modal/pamuk, micromodal/pamuk ham ve keten ham ürünlerini de tanıtıyor.

Bir Türk markası olarak fuara katılma kararları almakta yeni pazarlar bulmanın etkili olduğunu aktaran Hatfil Pazarlama ve Satış Müdürü Miral Erden, “Bir Türk firması olarak fuarın sağladığı pazarda neler yapabileceğimizi görmek istiyoruz.” diye konuştu. Erden, fuardan beklentilerini ise; “Intertextile Shanghai fuarından beklentimiz yeni müşteriler edinmek. Ayrıca yeni pazarlar edinerek buralarda Hatfil olarak tanıtımımızı yapmayı amaçlıyoruz.” sözleriyle ifade etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.