Gerçek Zamanlı İplikhane Performansı Takibi

Rieter, uyarı ve kokpit modülü ile üretim, kalite ve enerji ile ilgili anahtar verileri akıllı telefonlarda görüntülemeyi sağlayarak hızlı karar alma ve önlemleri önceliklendirme imkanı sunar.

  15 Şubat 2018 01:00 Perşembe
Gerçek Zamanlı İplikhane Performansı Takibi

İplikhanelerde, makinelerin verimliliğini artırmak için kısa tepki verme süreleri ve gerçeğe dayalı önlemler çok önemlidir. Rieter Uyarı ve Kokpit Modülü, iplikhane performansını 7 gün 24 saat her yerden hızlı bir şekilde görüntülemek ve maliyetli arıza sürelerini önlemek üzere için eşsiz bir araç sunar.

Uygulama, uyarı ve kokpit özelliklerinden oluşmaktadır. Uyarı özelliği; kullanıcının üretim, kalite ve enerji değerleri için sınırlar belirlemesini sağlar. Belirlenen sınırlardan biri aşıldığında veya sınırın altında kalındığında, kullanıcı bildirim alır. Bu sayede kullanıcı gerekli adımları atabilir; örneğin, olayı doğrudan iplikhanedeki sorumlu kişiye yönlendirebilir. Cockpit özelliği ise elyaf hazırlığından nihai iplik eğirmeye kadar çalışmakta olan tüm Rieter makinalarının üretim verimliliğine dair genel bir bakış sağlar. Bu özellik, son beş vardiyanın geçmiş üretim verilerini görüntüler. Bu uygulama, kullanıcının hızla tepki vermesini sağlayarak iplikhane verimliliğini artırır.

Uyarı ve kokpit Modülü, Rieter SPIDERweb İplikhane Kontrol Sistemine mobil erişim sağlar. Uygulama, SPIDERweb sistem sürümü 7.4.x ya da daha üst sürümler ile uyumludur. SPIDERweb, tüm dört iplik eğirme sistemleri için iplik hazırlama sürecinden verileri toplar, görüntüler ve analiz eder. Uygulama bu verileri sunarak işletme personelinin tüm önemli iplikhane verilerini gerçek zamanlı olarak izleyebilmesini sağlar.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.