Gelecek Fulgar’da

Çoraptan yuvarlak örmeye kadar birçok sektör için iplik üreten Fulgar, yenilikçi bakış açısı ile pazarı değiştirmeye hazırlanıyor

  23 Temmuz 2015 08:08 Perşembe
Gelecek Fulgar’da

Çoraptan yuvarlak örmeye, iç çamaşırından mayoya ve spor giyime kadar birçok sektöre ve kumaş türüne, iplik üreten Fulgar, moda tasarım alanında dünyaca tanınmış Giovanni Gastel tarafından oluşturulan yeni imajı ile sektöre hizmet veriyor. Naylon ve kaplama iplik üretiminde dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alan Fulgar, İtalyan moda anlayışını ürünlerine taşımak ve yenilikçi ürünlerin geliştirmesi için yeni iş modeli ile hizmet vermeye başladı.

Emana®

Sürdürülebilirliği önem veren yeni iş modeli ile Fulgar, ürettiği iplikleri fark edilebilirlik, yenilik ve kalite gibi unsurları ön plana çıkarıyor. Geleneksel ve inovatif hammaddelerle ürettiği iplikler ile dikkat çeken Fulgar, yeni konsepti ile sektörün karşısına ilk kez 27 – 28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Première Vision Barcelona’da çıktı. Tanıttığı Emana®’da kullandığı infrared teknolojisi ile cilt üzerinde serinlik sağlama özelliği ile fuarda en çok ilgi gören firmalar arasında yer aldı. Poliamid esaslı Emana®’da kullanılan biyoaktif mineraller sayesinde cildin üzerindeki dolaşımı en üst seviyeye çıkarıyor.

Q-Nova®

Yüksek çekme mukavemeti ile Nanofibra, Q-Skin® ile iplik pazarına yenilikçilik getiren Fulgar, 6.6 mikrofiber poliamidden ürettiği yüzde 99’u geri dönüştürülebilir Q-Nova® ile yükselen çevreci akımlara yönelik ürünler üretilebiliyor. Türkiye ve Avrupa mümessili olarak Invista ile çalışan Fulgar, her pazara göre özel ürünler geliştiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.