Fulgar Space 3.0’ı Tanıttı

Tekstil sektörünün bütün kolları için iplik üreten Fulgar, yenilikçi bakış açısı geliştirdiği Space 3.0’ı Tanıttı

  17 Aralık 2015 09:20 Perşembe
Fulgar Space 3.0’ı Tanıttı

Naylon ve kaplama ipliklerin öncü üreticisi İtalyan şirket Fulgar, modada ve spor giyimde karışım efekti yaratmakta kullanılmak için üretilen ve yenilikçilikle gelenekselliği bir araya getiren yeni ipliği SPACE 3.0’ı tanıttı. Fulgar’ın İtalya’daki laboratuvarlarında geliştirilen Space 3.0 sahip olduğu kontrol ve tek adımlı boyama prosesi sayesinde iki iplik yerine üç iplikle dokuma yapılabiliyor.

Daha Fazla Renk Kombinasyonu

Fulgar’ın ITMA’da tanıttığı, bu yeni teknoloji sayesinde siyah veya beyaz bazlı üç iplik ile melanj iplik elde edilebiliyor. Renklerin daha canlı ve parlak olduğu Space 3.0’da, daha fazla renk kombinasyonu elde edilebiliyor. Boyama prosesi sırasında yüksek performans sağlayan Space 3.0, aynı zamanda kumaşa baskı yapılmış efekti vererek, elde edilen karışımda yüksek kalite bir kesinlik elde edilebiliyor.

Kumaşın tuşesini de arttıran Space 3.0, kumaşa daha önce olmadığı kadar rahatlık ve giyinebilirlik seviyesi kazandırıyor. Spor giyim ve moda tasarımı açısından son derece elverişli olan Space 3.0, ayrıca yuvarlak örme, çorap ve dikişiz giyimde de kullanılabiliyor. Space 3.0’ın siyah, beyaz varyantlı kısa ve düz melanj seçenekleri ile karakterize edilen Space 3.0 Standart ve Space ve Pulsar teknojisi kullanılarak üretilen uzun ve düğümlü melanj ipliğin olduğu Space 3.0 Pulsar olarak iki versiyonu bulunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.