Dünyanın Tercihi USTER® CLASSIMAT 5

CLASSIMAT’ların kapsamını geleneksel sınıflandırmanın ötesine taşıyan USTER® CLASSIMAT 5, PALLAVAA Group tarafından da tercih edildi.

  27 Ağustos 2014 10:19 Çarşamba
Dünyanın Tercihi USTER® CLASSIMAT 5

Tekstil kalite kontrol teknolojilerinin güçlü üreticisi USTER®,  hata sınıflandırma ve önleme için yeni nesil USTER® CLASSIMAT 5 ile yenilikçi ve güçlü bir teknoloji sunuyor. İplik üreticileri ve kullanıcılarına geniş bir parametre yelpazesinde kalite tutarlılığı konusunda belirgin gelişmeler sağlayan USTER® CLASSIMAT 5, iplik gövdesi ve aykırılıkların görsel teşhisini sağlaması ile öne çıkıyor.

USTER® CLASSIMAT QUANTUM ve USTER® CLASSIMAT 3'ün tüm özelliklerini bünyesinde barındıran USTER® CLASSIMAT 5, temizleme limitlerinin optimizasyonunda ve geniş bir hata yelpazesine karşı koruyucu önlemler geliştirmede yol gösteriyor. Çok renkli ışık kaynağına sahip güçlü yeni sensörü sayesinde renkli yabancı elyaflar, bitkisel madde ve polipropilen içeriği tespit ederek ayırt eden USTER® CLASSIMAT 5, Hindistan’ın önde gelen iplik üreticilerinden PALLAVAA Group tarafından da tercih edildi.

Viskon, MicroModal, Modal, Polyester, Bambu, Supima, saf pamuk ve karışımları konusunda uzmanlaşmış olan PALLAVAA’nın Üretim Direktörü Durai Palanisamy konu ile ilgili olarak, “Next, Marks & Spencer, H & M, Victoria Secret gibi markalara üretim yapan firmamız, USTER ile gücünü birleştirerek sektördeki pazar liderliğini sürdürecek” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.