Com4® İplik Semineri İsviçre’de Gerçekleştirilecek

Rieter tarafından 5-6 Ekim 2017 tarihlerinde İsviçre Winterthur'da düzenlenecek olan Com4® İplik Semineri, iplikler hakkında teknik bilgiler sunacak.

  15 Ağustos 2017 01:00 Salı
Com4® İplik Semineri İsviçre’de Gerçekleştirilecek

Rieter ve Uster Technologies AG uzmanları, 5-6 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Com4® İplik Seminerinde iplik tüccarlarına ve işletmecilere günlük tekstil faaliyetleri hakkında bilgi verecek. Seminerin odak noktası, ipliklerin özellikleri ve bu özelliklerin kumaş üzerindeki etkisi olacak.

İplikler bir kumaşın özelliklerini belirler. En uygun ipliği seçmek isteyen kişi, konu ile ilgili bilgiye ihtiyaç duyar. Bu nedenle 2017 Com4® iplik seminerinde, Rieter ve Uster Technologies AG uzmanları gerekli tekstil teknik bilgisini sunacak, ipliklerin ve kumaşların dünyasına ilişkin bilgi verecek.

İlgi Çekici Uzmanlık

Rieter, seminer katılımcılarına sadece dört farklı eğirme teknolojisini göstermekle kalmayıp aynı zamanda bu ipliklerle deneyim kazanma imkânı da sunuyor. Bu teknolojilerle eğrilen iplikler yapılarında belirgin farklılıklar gösterirler ve bu farklılıkları kumaşa da yansıtırlar. Bu farklılıklar, örneklere dokunulduğunda ve birbirleriyle karşılaştırıldığında katılımcılar tarafından açıkça görülecek.

Kalite Verilerini Anlama ve Yorumlama

İplik satın alırken belirleyici kalite verilerini bilmek ve anlamak son derece önemlidir. Uster'den bir uzman, detaylı bilgiler vererek, bu verilerin yorumlanmasına yardım edecek. Tekstil test cihazlarının lider üreticilerinden Uster, tekstil kalite profillerini oluşturmak için geniş bir bilgi birikimi ve araçlar sunuyor. Rieter’in Com4® iplik seminerleri, Çin ve Hindistan'da devam edecek.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.