Bräcker’den Yeni STARLETplus Kopça

Ring iplik eğirme makineleri için uzman çözümler sunan Bräcker, önemli yeniliklerinden biri olan STARLETplus kopçayı tanıtıyor.

  31 Mayıs 2016 09:00 Salı
Bräcker’den Yeni STARLETplus Kopça

Ring iplik eğirme sistemlerinde verimlilik ve üretkenliği arttıran çözümler sunan Bräcker, yüksek nemlilik ya da agresif elyaflar gibi zorlayıcı koşullarda, önemli avantajlar sunan STARLETplus’ı İstanbul’da tanıttı. Kullanım ömrü yüzde 50’ye kadar uzatılabilen STARLETplus, gelişmiş kaplaması sayesinde, aşınmaya karşı daha iyi mukavemet gösteriyor. Bu avantajlar, iplikhane için daha düşük bakım maliyeti sağlıyor ve tüm hizmet ömrü boyunca iplik kalitesi değerleri sabit kalıyor. STARLETplus, özellikle viskoz ve CO/CV karışımları, boyalı MMF elyafları ve özel uygulamalar için öneriliyor.

Bräcker’in sürekli gelişen yeni kopçaları, yeni ihtiyaçlara cevap verirken, modern ring eğirme makinelerinde verimlilik ve üretkenliğin optimize şekilde sisteme dahil edilmesine olanak tanıyor.

Bräcker’in sunduğu bir diğer inovasyon ise ring, büküm ve havalı eğirme üst silindirlerinin otomatik taşlaması için entegre Berkolizing ünitesine (UV-işlemli) sahip BERKOL® süper taşlayıcı. Bu modüler makine, önceki versiyonlara göre taşlama kapasitesini yüzde 50’nin üzerinde artırıyor. BERKOL® süper taşlayıcı, saatte 350 üst silindire kadar çıkabilen taşlama kapasitesi ve 32 mm çap ile 450 üst silindir depolama kapasitesi sunuyor. Aynı zamanda güç tüketimini de yüzde 10 oranında azaltıyor. BERKOL® süper taşlayıcının sahip olduğu kullanım kolaylığı sağlayan dokunmatik panel ile kullanıcı arayüzü, Almanca, İngilizce, Çince, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Türkçe dil seçenekleriyle sunuluyor.

Bräcker tarafından tanıtılan diğer ürünler arasında TITAN ve ORBIT eğirme bilezikleri, PYRIT ve ZIRKON kopçalar, maliyet azaltan bakım araçları ve BERKOL® ün çok iyi bilinen manşon ve apronları yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.