Autocoro Teknolojisinin Ulaştığı Son Nokta BD 6

Saurer Schlafhorst yarı otomatik rotor iplik eğirme makinesi BD 6, Autocoro teknolojisi kullanılarak üretildi.

  26 Eylül 2014 09:21 Cuma
Autocoro Teknolojisinin Ulaştığı Son Nokta BD 6

Ring ve rotor iplikçilik alanında yenilikçi çözümler sunan Saurer Schlafhorst’un geliştirerek piyasaya sunduğu yeni yarı otomatik rotor iplik eğirme makinesi BD 6, patentli dijital teknolojisi ile öne çıkıyor. Rotor iplik eğirme alanında kendini kanıtlayan BD serisinin son halkası olan BD 6, yüksek iplik bağlama emniyetine sahip dijital iplik bağlama ve Autocoro’nun son derece hassas bobin sarma teknolojisi ile daha da güçlendirildi.

Standart donanımıyla 200 metre/dakika sarım hızlarıyla iplik eğirme hızına ulaşan BD 6, opsiyonel olarak sunulan DigiPiecing sayesinde 480 iğde 230 metre/dakika hıza kadar çıkabiliyor. Geliştirilen yeni 300 mm çaplı çapraz BD bobinleri ile büyüklük, homojenlik ve sağılma tutumu bakımından Autocoro kalitesine ulaşabilen BD 6’da ayrıca sadece masterpiecing ile dijital kilit bileşenlerle iplik bağlama da standart donamında sunuluyor.

Sezgisel Arayüz

Geliştirilmiş NSB 6 eğirme kutusu ile kolay kullanım olanağı sağlayan BD 6’da 16 ve 20 inç kova kullanılabiliyor. 3 renkli LED sinyalizasyon sistemi ile iğin çalışma durumu hakkında bilgi veren BD 6’da bulunan sezgisel dokunmatik arayüzü üretim zamanından tasarruf sağlıyor.

Corolab Q2 ve Corolab F2 olarak iki dijital iplik temizleyici opsiyonu sunulan BD 6, dijital iplik kalınlık kontrolü Corolab Q2 kalın ve ince yerlerin, uygun olmayan iplik bağlama yerlerinin güvenilir şekilde giderilmesini sağlarken, daha kaliteli iplikler için, Corolab F2 yabancı elyafları iplikten ayırıyor.

MultiLot sayesinde BD 6’nın her iki tarafında da birbirinden farklı partiler aynı anda üretilebiliyor. PilotGroup uygulaması ile çok sayıda ayarı makine çalışmaya devam ederken değiştirilen BD 6, Fancynation özelliği sayesinde bir düğmeye basarak, tasarım üretim verilerine dönüştürülebiliyor. Aynı zamanda Ne 1 / Nm 1,7’ye kadar kalın ipliklerin eğrilebildiği BD 6 iplik işletmeleri için uygun üretim seçeneklerini sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.