Autocoro 9, İplik İşletmelerine Verimlilik Sunuyor

Saurer Schlafhorst tarafından geliştirilen Autocoro 9, rotor iplik üretiminde işletmelere sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor.

  11 Ocak 2017 10:00 Çarşamba
Autocoro 9, İplik İşletmelerine Verimlilik Sunuyor

Alman tekstil makine üreticisi Saurer Schlafhorst'un ürettiği Autocoro 9, ITMA Milano’da yapılan lansmanın ardından iplik üreticilerinin büyük ilgisini toplamıştı. Sağladığı inovasyonlar ile yüksek düzeyde enerji verimliliği sağlayan ve sektörün beklentilerini karşılayan yeni Autocoro 9, iplik üreticileri tarafından da tercih edilen teknolojilerin başında geliyor.

2016 yılından itibaren iplik işletmelerinde kullanılmaya başlanan Autocoro 9, üretimde önemli bir artış sağlıyor. Autocoro 9; enerji tüketimi, üretkenlik, verimlilik, kullanım kolaylığı ve sağladığı kalite ile de dikkat çekiyor. Sağladığı yenilikçi ayrı iplik konumu sürücüsü ve verimlilik ile yeni Autocoro teknolojisi üretkenliği yükseltiyor. Ayrı iplik pozisyon sürücüsü, tahrik kayışlarına sahip konvansiyonel rotor iplik teknolojisine nazaran daha hızlı rotor hızlara imkan sunarken aynı zamanda bir kilogram iplik başına daha az enerji harcıyor.

Düşük Enerji Tüketimi ile Yüksek Verimlilik

Autocoro 9’un enerji tüketimi yüzde 25 daha düşük ve iplikçilik maliyetlerini yüzde 19'a kadar düşürüyor.  Bu durum malzemenin teknolojik eğirme limitinde yüksek hızlı üretim gerçekleştirmenin daha da verimli olmasını sağlıyor. Bakım girdisinde kaydedilen yüzde 60 azalma sayesinde personel gereksinimlerini düşürmeye de yardımcı oluyor.

Sağladığı inovasyonlar ile yüksek düzeyde enerji verimliliği sağlayan ve sektörün beklentilerini karşılayan yeni Autocoro 9, Hint denim iplik üreticileri tarafından da tercih edilen teknolojilerin başında geliyor.  Son olarak yer aldığı India ITME Fuarı’nda da ilgi çeken yeniliklerini sergileyen Saurer Grubu, iplik işletmelerine önemli avantajlar sağlıyor.

Hindistan'ın önemli kot üreticilerinden biri olan Sudarshan Jeans Pvt Ltd, Schlafhorst tarafından üretilen Autocoro 8’in ardından Autocoro 9'ın da önemli müşterileri arasında yer aldı. Şirketin Genel Kurul Başkanı ve Şirket Müdürü Sudarshan Bansal, yeni Autocoro ile ilgili "Piyasamızda oldukça yoğun bir rekabet ortamı var. Yeni Autocoro 9, şirket felsefemiz olan 'para için değer' ilkesini uygulamak ve aynı zamanda maksimum verimlilik ve etkinliğe ulaşmak amacıyla daha iyi konuşlanmamızı sağlıyor. Yeni Autocoro'nun verimlilik açısından en üst noktaya gelmesinin ana nedeni, konvansiyonel sürücülerle ilişkili sistemsel sınırları aşan ayrı iplik pozisyonu tahrikidir. Üretkenlik, verimlilik, esneklik veya enerji tüketimi açısından olsun veya olmasın, yeni Autocoro 9 open-end rotor iplik teknolojisinde yeni bir kriter oluşturuyor. Bu avantajlar, şirketimizin denim ipliklerinin üretiminde de devrim yarattı." açıklamalarına yer verdi. Yeni Autocoro 9, düşük enerji tüketimi ile üreticilere daha verimli ve üretken bir üretim süreci sunmaya devam ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.