ANDRITZ Yenilikleri Çin’de Görücüye Çıkıyor

Uluslararası teknoloji grubu ANDRITZ, son teknolojilerini Çin’in önemli fuarlarında yakından tanıtacak.

  05 Eylül 2016 09:00 Pazartesi
ANDRITZ Yenilikleri Çin’de Görücüye Çıkıyor

ANDRITZ Gruba bağlı, nonwoven teknolojilerinin uzman ismi ANDRITZ Nonwoven, yenilikçi ürün yelpazesini CINTE Techtextil China ve ITMA Asia’da sunacak.

ANDRITZ Nonwoven firmasının Asya nonwoven endüstrisine yönelik çözümler sunan Çin’deki üretim tesisi ANDRITZ Wuxi Nonwoven Technology Co. Ltd., imalat, hizmet ve Ar&Ge çözümleri ile tanınıyor. Mükemmel hizmet kalitesi ile birlikte tam hat çözümler sunan ANDRITZ Wuxi, müşterilerine pilot tesis ve test stantdartları dahil olmak üzere her türlü hizmeti sağlıyor.

Wuxi’deki ANDRITZ tesisi, endüstriyel ölçekte son teknoloji ürünü iğneleme hattına ev sahipliği yapıyor. Bu A.30 iğneleme hattında alt ve üst iğneleme yapılabilmektedir. Kendini ispatlamış 1.200 rpm endüstriyel hıza ve ve 6 metreye kadar çalışma genişliğine sahip bu sistem otomotiv keçesi, filtreleme ve jeo-tekstil uygulamalarına yönelik yüksek kaliteli ön iğneleme için özellikle uygunluk gösteriyor.

Silindir servis merkezi ise çapı 1 metre ve uzunluğu 10 metreye kadar çeşitli silindir türleri ile son teknoloji taşlama ekipmanları ve bir test standından oluşuyor. Test standı; üretim koşulları altında hat gücü, hız ve sıcaklık gibi silindir parametrelerine ilişkin performans kontrolünü sağlıyor. Tüm silindir türleri, ANDRITZ Wuxi servis merkezinde onarılabiliyor, yenilenebiliyor ve değiştirilebiliyor.

ANDRITZ Nonwoven AXcess Serisi

Nonwoven endüstrisinin çok yönlü partneri ANDRITZ Nonwoven, başta yeni gelişen piyasalarda olmak üzere orta kapasiteli taleplerini yerine getirmek için nonwoven aXcess serisini geliştirdi. ANDRITZ Nonwoven; hijyenden jeotekstillere, kaplama alt katmanlarından filtrelemeye ve otomotiv uygulamalarına kadar tüm nonwoven segmentlerinde güvenilir çözümler sunuyor. ANDRITZ Nonwoven aXcess portföyü; iğneleme aleti, dokusuz yüzey kumaş ve kalenderleme süreçleri için hatlar ve tek makineler içeriyor. Bu durum, onu nonwoven piyasasına girmek için ideal ürün haline getiriyor.

ANDRITZ aXcess serisi içindeki en son gelişme ise neXcal twin aXcess. Bu kalender, çok iyi bilinen ve kendini kanıtlanmış olan neXcal twin teknolojisine dayanıyor. Dakikada 600 metrelik hız aralığında ve 3.800 mm standart silindir genişliğinde tasarlanan neXcal twin aXcess, 12.000 t/yıl orta kapasite üretimin taleplerini mükemmel şekilde karşılıyor. Bir silindir üretimde ve bir silindir bekleme konumunda olmak üzere üç silindirli kalender, nonwoven piyasasında en yüksek esnekliği sunuyor.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.