Ağteks, TME 2021’de Farkını Ortaya Koyacak

Ağteks, yüksek teknoloji ve en yeni inovasyonlara sahip iplik büküm ve kalite kontrol çözümleri ile TME 2021 Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarında yer alacak.

  15 Nisan 2021 09:14 Perşembe
Ağteks, TME 2021’de Farkını Ortaya Koyacak

Ağteks'in yeni kalite kontrol sistemleri ailesi, yenilikçi çözümler sunma ve pazarın talep ve gereksinimlerini karşılama konusundaki güçlü itibarını devam ettirmektedir. Ağteks, birçok uluslararası patent, 80'den fazla ülkede binlerce mutlu müşteri ve dünya çapında çok sayıda saygın acenteyle kaliteli hizmet sunmaktadır.

İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021’e katılma kararı veren Ağteks Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ağrikli ‘’ Piyasa çok hareketli, hareketli dönemde düzenlenen TME 2021 fuarının çok büyük bir başarıya imza atacağına inancımız tam’’ değerlendirmesinde bulundu. Ağrikli, yeni geliştirdikleri sistemin lansmanını ilk kez İstanbul TME 2021 fuarında gerçekleştirileceklerini ve sistemin tekstil sektöründe dünya çapında ses getireceğini belirtterek. ‘’ TME Fuarı sektörümüze yeni bir soluk getirecek, katılımcı ve ziyaretçilere şimdiden hayırlı olsun.’’ dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.