Van De Wiele ve Bonas ITM’e Hazır

Halı teknolojilerinin güçlü üreticisi Van De Wiele ve Bonas yeniliklerini ITM Texpo Eurasia’da sunacak.

  27 Mayıs 2013 22:15 Pazartesi
Van De Wiele ve Bonas ITM’e Hazır

Halı dokuma segmentinin güçlü isimlerinden Van De Wiele ve Bonas ITM Texpo Eurasia Fuarında, ürünlerinden bir seçkiyi sunacak. Van De Wiele Grubun üyesi olan iki firma, 29 Mayıs- 1 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan fuarda, 8. Salon 816 numaralı standa müşterilerini ağırlayacak. Dünyada 5 metre genişliğin üzerinde üretilen 250’den fazla makineyi, üretime sunan Van De Wiele, kilim boyutları için de çözümlerini müşterileriyle paylaşıyor. İstanbul’da halı ve kadife uygulamalarının örnekleri ile yer alacak olan firma, akıllı çerçeve ekipmanın kullanımı sonucunda duvardan duvara halı ve kilim üretme imkanı sunuyor.

Fuardaki standında 3 meçli halı dokuma makinesi olan Universal Cut Loop Innovator UCi03’te dokunmuş 8 renk ve 500m/d halıları sunacak olan Van De Wiele, ayrıca pazarda en çok renk skalasına sahip halı dokuma makinası olan HCIX2’in yeni halı kalitesini tanıtacak. Van De Wiele son teknoloji ile ürettiği HCIX2 makinesinde 16 renk çeşidini halı kalitesine yansıtıyor. ITMA’da da tanıtılan HCi X2, yeni mesafe aralığı ile oldukça ilgi çeken bir yapıda bulunuyor. 4 m. olan en dokuma mesafesi yeni makina ile 5 m’ye çıkarılmış. Yüzde 50 tasarruf sağlayan çift meç makinalarının kullanıldığı yeni teknoloji de maksimum tarak yoğunluğunun 8 renkli kare ile 1000 d/m kadar uzatıldığı ifade ediliyor. İlk defa ITMA Barselona’da 2011’de tanıtılan Handlook Carpert Innovator HCiX2;  İran, Türkiye, Belçika ve Çin’de el dokuması görünümlü makine halısı üretiminde dikkat çekiyor. Kadife ürünler hakkında da standında sunumlar yapacak olan Van De Wiele, Velvet Tronic VTR teknolojisinin ürünlerini de ziyaretçilerle paylaşacak. Bu teknoloji ile üretilen kadifeler; döşemelik, otomotiv, perde, şifon elbise, yapay kürk gibi alanlar için kullanılabiliyor.

Bonas Si Teknolojisiyle ITM’de

Van De Wiele Grup üyesi Bonas da, fuarda 8. salon 816 numaralı standta Si jakar makinesini sunacak. 10560 kanca ile piyasada bulunan muadillerine göre, yüzde 40 daha yoğun olan Si jakar makinesi, aynı zamanda daha küçük olmasının yanında hafifliği ile de önemli avantajlar sağlıyor. Makine, üreticilerin en büyük sıkıntısı olan enerji tüketimi konusuna da çözüm getiriyor. Güç tüketimini en aza indiren teknoloji, hafif ve küçük çalışma parçalarının kullanımıyla, sektöre farklı bir sunum olarak tanıtılıyor. Ergonomik tasarımı ile birçok firma tarafından da tercih edilen makine aynı zamanda yüksek hızı ile de üretkenlik sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster