Stäubli Yeniliklerini KTM 2016’da Sergileyecek

Dokuma hazırlık sistemleri, armürler, eksantrik makineleri, jakar makineleri, dizimler ve daha bir çok sistemin dünyaca uzman üreticisi Stäubli, KTM 2016’da yeni teknolojilerini sergileyecek.

  29 Şubat 2016 09:00 Pazartesi
Stäubli Yeniliklerini KTM 2016’da Sergileyecek

Stäubli, 28-30 Nisan 2016 tarihinde Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2016’da yerini aldı. 1892 yılından bu yana tekstil sektörüne dokuma çözümleri sunan İsviçre merkezli firma, Türkiye pazarına verdiği önemi KTM 2016’ya katılarak bir kez daha ortaya koydu. Fuarda en son teknolojilerini tekstil üreticileri ile buluşturmayı amaçlayan Stäubli dokuma alanındaki en yeni çözümlerini sunacak.

Kahramanmaraş’ın, Türkiye’de her geçen gün büyüyen ve gelişen tekstil sektörünün en önemli merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Stäubli yetkilileri, bu tür fuarlarda sektörün önemli bir paylaşım ortamı yakaladığını belirtti.

Yenilikçi Çözümler

Stäubli, tekstil makinaları, akışkanlar için hızlı bağlantı elemanları ve robot üretiminden oluşan üç bağımsız alanda mekatronik çözümler sağlıyor. Bugün 4000’i aşan iş gücü ile Stäubli, 5 kıtada grup şirketleri Schönherr ve Multi-Contact ve Deimo ile beraber 12 endüstriyel noktada üretim birimi, 25 ülkede satış ve servis birimi ve 50 ülkede temsilcilikleri ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Stäubli, İstanbul’daki merkez ofisinin yanı sıra Bursa, Gaziantep ve Denizli’deki şubelerinde 60’ı aşan çalışanı ile tekstil, hızlı bağlantı elemanları ve robotik müşterilerine hizmet veriyor.

Tekstil bölümünde, dokuma hazırlık sistemleri, armürler, eksantrik makineleri, jakar makineleri, dizimler, Schönherr halı dokuma makineleri ve daha pek çok ürün bulunduran Stäubli, ağızlık açma ve dokuma hazırlık sistemlerini geliştirmeye devam ediyor. Stäubli dokuma hazırlık sistemleri otomatik tahar makinesi içermektedir.  Çözgü düğüm makineleri ise fabrikalardaki malzeme akışını en iyi şekilde etkili kılmanın ve dokuma makinelerinde takım değişimini sağlamanın yanında, hızlı tip değişimi adına bugünün sürekli artan taleplerini karşılamaya yönelik tasarlandı. Stäubli, ürün gruplarıyla birçok alanda önemli avantajlar sağlıyor.

Düz dokuma: Düz dokumacılar için Stäubli ağızlık açma sistemleri basitten teknik kumaşlara ve karmaşık desenlere kadar her türlü kumaşların dokunmasına olanak tanır. Stäubli geniş bir yelpazede ağızlık açma makineleri ve aksesuarlarını sunar. Eksantrik makineleri, negatif ve rotatif armürler, bunun yanında yüksek performanslı çerçeve hareket grubu, hızlı bağlantılar ve çerçeveler yer almaktadır.

Jakarlı dokuma: Tüm jakar makineleri ürün yelpazesi giysilerin, döşemelik ve havlu kumaşların, etiket veya özellikle karmaşık desenlilerin yer aldığı diğer kumaşların dokunması için uygundur. Jakar kurulumları terzi misali hazırlanmış Jakar dizimleri ile tamamlanır.

Dokuma hazırlık: Otomatik tahar makinesi çözgü ipliklerini lamelden, gücüden ve taraktan geçirerek taharlayıp hızlı ve verimli takım değişimini kolaylaştırır. Çözgü düğümleme ve çapraz alma makineleri daha fazla esneklik, verimlilik ve dokuma kalitesi elde edilmesine katkıda bulunur. UNI-LINK sisteminin parçaları düğüm, çapraz alma ve tahar kurulumlarını tamamlar ve süreç rasyonalizasyonunu ileri derecede optimize eder.

Halı dokuma: Schönherr halı makineleri her türlü tek veya çift yüzlü havlı veya bukle halıların üretiminde maksimum esneklik sağlar. Çift rapierli halı dokuma makineleri Stäubli eksantrik veya armür makineleri ve jakar makineleri ile donatılmıştır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster