Stäubli Yenilikleri ITMA Asia’da

1892 yılından bu yana tekstil sektörüne dokuma çözümleri sunan Stäubli, son yeniliklerini ITMA Asia 2016’da sergileyecek.

  15 Ağustos 2016 09:00 Pazartesi
Stäubli Yenilikleri ITMA Asia’da

Dokuma hazırlık sistemleri, armürler, eksantrik makineleri, jakar makineleri, dizimler ve dokumaya dair bir sistemin uzman üreticisi Stäubli, ITMA Asia 2016’da dokuma sektörüne yönelik yeni teknolojilerini tekstil üreticileri ile buluşturacak. Stäubli, etkinlik kapsamında Asya pazarının özel gereksinimlerine ve dünya çapındaki dokuma ve örme endüstrisine yönelik en modern ürünlerinden bir grubu sunacak. Stäubli’nin sunacağı ürün grubu içerisinde; çerçeveli dokuma için ağızlık açma sistemleri (eksantrik makineleri, armürler),elektronik jakar makineleri, otomatik çözgü tahar ve çözgü bağlama makineleri dâhil olmak üzere dokuma hazırlama sistemleri, Schönherr halı dokuma makineleri yer alıyor. Stäubli, ayrıca markası DEIMO ile birlikte, ayrı bir stantta örme endüstrisi için de otomasyon çözümleri sunacak.

Stäubli Jakar Makinelerindeki Yenilikleri Tanıtacak

Stäubli standında yakından görülebilecek yenilikçi jakar teknolojileri arasında; yeniden tasarlanan SX ve LX  jakar makineleri, 280 cm dokuma genişliği ve ağır taşıma kapasitesi bulunan jakar makinesi LXL ve DX’in yeniden tasarlanmış versiyonu bulunuyor. Stäubli, bu yeni ürünler ile Asya’da birçok fabrikada hali hazırda çalışan güvenilir jakar makinelerinin yeni versiyonları ve sunduğu avantajlar hakkında müşterilerini bilgilendirecek. Makineler, çok yönlü uygulamalar için Stäubli’nin farklı ekipman türleriyle birlikte sergilenecek.

Su Jetli Uygulamalar İçin 3. Nesil Yeni Armür

Stäubli’nin ITMA Asia’da sunacağı yeniliklerden biri de su jetli uygulamalar için geliştirilmiş S3062/S3061 armürler olacak. Stäubli’nin sunduğu 3. nesil armürler son teknoloji kilitleme sistemiyle birlikte ileri derece rotasyon ilkesine sahip. Stäubli’nin ağızlık açma sistemleri kapsamında gelişmiş armürler ve rafine eksantrik makineleri de stantta gösterilecek.

Yeni Otomatik Tahar Makinesi SAFIR S40

Özellikle denim ve diğer standart kumaşlar gibi pamuklu dokumalar için geliştirilen yeni otomatik tahar makinesi SAFIR S40 da Stäubli’nin standında çalışıyor halde sergilenecek. Kompakt formatıyla SAFIR S40, tüm geleneksel dokuma fabrikalarına uyum sağlayabiliyor.

Stäubli’nin standında ayrıca ALPHA 400 ve ALPHA 500 serilerinde dokunan, “Magic Shadow” ve “Traditional Carpet” efektine sahip özel halı numuneleri de yer alacak.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster